Top Rat Duo Capac Transparent

Disponibilitate: Stoc terminat

34,51 RON
Pretul contine TVA
Statie de intoxicare robustă,de culoare neagră cu capac transparent, cu sistem exclusiv de siguranţă, cheie universală de plastic, perete despărţitor, cutie din plastic detasabil, 3 suporturi de otravă orizontale din metal şi două verticale din plastic.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Staţie de intoxicare pentru otravă

Material: plastic (HDPE).

Dimensiuni: 300 mm x170 mm x 100 mm.

Poziţionare: cu sistemul de fixare de perete, cu silicon, sistem diblu şi holşurub, sau cu lamelă din plastic.

Utilizare: deratizarea şi monitorizarea ariilor interne şi externe, cu distribuirea în siguranţă a momelii: de tip pastă, parafinate cu gaură, de tip pulbere sau lichidă.

Ţintă: Rattus rattus (L), Rattus norvegicus (Berken), Mus musculus (Schwarz &Schwarz).

Caracteristici: robustă, sistem exclusiv de siguranţă, cheie universală de plastic, perete despărţitor,cutie din plastic care se poate scoate, 3 suporturi de otravă orizontale din metal şi două verticale din plastic; se poate utiliza cu plăcile adezive Vastrap , Glue twin ) pentru monitorizare şi capturare; acoperire cu capac transparent pentru inspecţie, personalizabilă, uşor de poziţionat.

Kituri de diblu şi holşurub, 6 chei, şase lamele pentru fixarea de zid.

Furnizor Ekommerce Italia

Informaţii adiţionale

Folosit impotriva Sobolani
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Italia
Dimensiuni 300x170x100
Cu cheie? Da
Modalitate de ambalare 1 unitate
Material Plastic 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.