Raticid Topicida Ratticida, punga

Disponibilitate: Stoc terminat

9,03 RON
Pretul contine TVA
Punga 250 gr cu momeala raticida pentru uz domestic.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Momeala raticida pentru uz domestic.

Principiul activ:

Anticoagulant. Provoaca moartea rozatoarelor prin hemoragie interna. Foarte toxic si foarte eficient in combaterea rozatoarelor , chiar si in doze minime sau printr-o singura ingestie. Prin ingestia repetata prezinta rezultate maxime. Produsul contine o substanta amaruie pentru reducerea riscului ingestiei accidentale de copii sau animale. Este indicat in special in combaterea rozatoarelor considerate rezistente la anticoagulanti. 

Caracteristici:

Momeala preparata cu substante apetibile. O singura ingestie este letala pentru orice tip de rozatoare, provocand moartea acestora in somn, fara agonie sau durere. In acest fel nu va trezi suspiciuni si nu va transmite semnale de alarma asupra produsului celorlalti membrii ai coloniei. Poate fi folosit in locuri umede (canalizari, de-a lungul cursurilor de apa), in cladiri agricole, cladiri publice, in depozite, magazine, locuinte etc.)

Folosire:

Momeala trebuie folosita numai asezata intr-un dispozitiv de acces prevazut doar pentru soareci sau sobolani. Acesta se distribuie astfel incat riscul ingestiei accidentale de catre alte animale decat cele vizate sa fie minim si trebuie asezat astfel incat sa nu poata fi purtat de catre rozatoare in alte locuri. Nu atingeti momeala cu mainile neprotejate , deoarece rozatoarele recunosc mirosul uman si vor da semnale de alarma pentru a evita ca un alt membru al coloniei sa mai manace din acea momeala (folositi manusi de protectie). 

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Ferbi
Substanta Activa Raticide Brodifacoum
Concentratie Substanta Activa 0,05 gr. /Kg
Modalitate de ambalare 250g
Tip Raticid Pasta 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.