ULV Generator Tifone ICAT

Pentru comanda puteti folosi formularul de contact sau ne puteti contacta telefonic la numarul 4.021.311.14.22
SAU

Tifone ICAT are ca performanta o raza de imprastiere prin pulverizare de 15-18 metri. Generatorul este usor de transportat, si poate fi incarcat si descarcat in aproximativ 30 de secunde. Pachetul standard ofera si o telecomanda cu cablu de 5 metri.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Tifone ICAT are ca performanta o raza de imprastiere prin pulverizare de 15-18 metri. Generatorul este usor de transportat, si poate fi incarcat si descarcat in aproximativ 30 de secunde. Pachetul standard ofera si o telecomanda cu cablu de 5 metri.
Tunul de pulverizare este flexibil cu diametru de 165 mm, cu 4 duze de pulverizare care permit tratarea orizontala totala si posibilitatea de directionare verticala.
Este echipat cu un motor industrial pe benzina de 13 CP, racit cu aer. Rezervorul de combustibil are capacitate de 6.5 litri.
Pompa de presiune, formata din 3 diafragme de Viton, poate pulveriza pana la 43 de litri pe minut, cu o presiune intre 0 si 40 de bari.
Rezervorul principal pentru pulverizarea ULV este fabricat din polipropilena, de culoare rosie, capacitatea rezervorului fiind de 315 litri fara dispozitiv de masurare a volumului. Acesta are atasat in interior si un sistem de amestec al solutiei.
Spectrul particulelor pulverizate este intre 30 si 80 microni.
Dimensiuni: Lungime 120 cm, latime 85 cm, inaltime 140 cm.

Pot fi achizitionate separat diferite accesorii:

-Furtun de 50 de metri, rezistent la presiune de pana la 80 de bari: ideal pentru sprayere reziduala sau in locurile unde nu se poate ajunge cu masina;

-Ulv Absolut: creaza picaturi cu dimensiuni intre 3.7 si 4.4 microni, special pentru controlul insectelor zburatoare;

-Sistem Termonebulizare Aerosoli: contine un tun atasabil, un sistem de pulverizare si un rezervor de insecticid de 8 litri;

-Pompa de microdozare: masina functioneaza doar cu apa curata in rezervorul mare; pompa, diafragma nu sunt atinse de chimicale. Nu este nevoie de spalare ulterioara utilizarii. Pompa de microdozare ia pesticidele din unul din cele 2 rezervoare si le injecteaza in sectiunea finala a circuitului de sprayere.
Acest tip de sistem permite utilizarea diferitelor tipuri de pulverizari pe zone. Are conexiune pentru spalarea rapida a pompei de dozare.

-Miscarea automata, unghiulara, programabila. Este accesoriul ideal cu avantajele miscarii total automate. O calitate precisa si constanta de pulverizare. Este programabil pentru un anumit unghi stanga <-> dreapta de la 15° la 220°;

-Capac de canalizare pentru termonebulizare fortata. Kitul contine si tubulatura de 3 metri. Se utilizeaza pentru termonebulizarea canalelor sau scurgerilor.

 

 

Informaţii adiţionale

Dimensiune Aparatura Auto-Purtabila
Capacitate Rezervor peste 151 litri
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 245.0000
Producator Tifone
Tip Protectie Nu
Tip Aparatura ULV-uri 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.