Tifone Cobra Interceptor 2000

Pentru comanda puteti folosi formularul de contact sau ne puteti contacta telefonic la numarul 4.021.311.14.22
Cabina este semisferica, cu suspensie independenta cu aer conditionat si cu filtre pe carbune, izolata de vibratiile motorului. Sunt prezente 4 monitoare cu touch screen, camera color, stergatoare laterale, computer pentru programarea pulverizarii.
Rezervorul are 2100 litri cu indicator de volum si este fabricat din polietilena.
Extractia pesticidelor se poate face direct din sac/recipient cu ajutorul pompei de vacuum si se toarna in vasul de amestec.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Cabina echipamentului Tifone Cobra Interceptor 2000 este semisferica, cu suspensie independenta cu aer conditionat si cu filtre pe carbune, izolata de vibratiile motorului. 

Sunt prezente 4 monitoare cu touch screen, camera color, stergatoare laterale, computer pentru programarea pulverizarii. Tractiunea se face pe 2 roti sau pe 4 automat. 
Raza minima de rotire este de 1.3 metri.

Echipamentul Tifone Cobra Interceptor 2000 cu modul de lucru 4WD si 4WS poate sa urce pe suprafete greu accesibile si maloase cu unghiuri de pana la 25 grade.
Rezervorul are 2100 litri cu indicator de volum si este fabricat din polietilena. Extractia pesticidelor se poate face direct din sac/recipient cu ajutorul pompei de vacuum si se toarna in vasul de amestec.

Debitul de aer ce este pulverizat variaza intre 26.000 si 73.000 mc/ora in functie de tipul tunului utilizat.
Viteza de deplasare este cuprinsa intre 0 si 35 km/ora si poate fi realizata cu ajutorul a 2 viteze iar tractiunea se face 4WD.
Posibilitatea de selectare a directiei se poate face in 3 moduri posibile.
Rotile au dimensiunea de 31.15.15.

Volumul rezervorului de solutie este de 2000 sau 2100 litri iar agitarea amestecului se poate face in 3 modele.
Greutatea vehiculului Tifone Cobra Interceptor 2000 gol este de 2300 kg si are dimensiunile 580 cm * 156 cm (H) * 160 cm.

tifone-1tifone-2

tifone-3tifone-4

Informaţii adiţionale

Dimensiune Aparatura Auto-Purtabila
Capacitate Rezervor peste 151 litri
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 2000.0000
Producator Tifone
Tip Protectie Nu
Tip Aparatura ULV-uri 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.