ULV Generator Tifone Citizen, 12 CP

Pentru comanda puteti folosi formularul de contact sau ne puteti contacta telefonic la numarul 4.021.311.14.22
Aparat ULV Tifon Citizen autopurtabil.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Tifone Citizen 12 CP are ca si performanta o raza de acoperire de 18 metri verticala si orizontala. Acesta are un furtun cu protectie intarita cu metal pentru o precizie ridicata. Rezervorul de substanta este foarte vizibil pe nuante de verde si cu o capacitate foarte mare de 300 litri.

Accesorii optionale care pot fi achizitionate separat:

Tun automatic programabil atat ca unghi cat si ca pozitie verticala sau orizontala. Acesta este solutia ideala pentru bulevarde, spatiu verde, garduri, pereti sau orice tip de constructie de inaltime mare sau dificil de acoperit prin metode clasice. Avantajele sunt ca este complet automat si poate fi usor programat astfel eliminand nevoia operatorului de a efectua o lucrare cu productivitate 100%, si un debit fluent si constant in unghiuri cuprinse intre 15-220 grade.
Rola furtun manuala sau electrica. Aceasta are o lungime intre 50-100 metrii si este foarte rezistent la actiuni chimice sau fizice, sau la presiuni ridicate. Este prevazut si cu o tija metalica cu o raza de actiune de 12-15 metrii.
Aerosol Termo-Fog Aceasta este o combinatie inovativa intre aeroseol si fogger care produce o ceata fina aerosol nepoluanta. Astfel se pot penetra sau acoperi si cele mai dificile suprafete cu o marire a razei de actiune de 25% fara ca particulele sa ajunga la sol. Are doua tipuri principale de emisie:
-prin intermediul unui furtun metalic pentru lucrari in spatii inchise sau subsoluri
-prin intermediul tunului Flexigun pentru lucrari impotriva mustelor, tantarilor sau altor daunatori cu eficienta sporita.
Pompa de microdozaj Pulverizarea se face cu apa simpla in rezervorul special de apa, deci bazinul, garniturile sau furtunele nu sunt atinse de chimicale si devin mult mai rezistente in timp. Nu mai este nevoie de curatarea circuitului dupa folosire. Aceasta pompa se regleaza in functie de dozajul sau dilutia necesara iar mixul este realizat in ultima etapa a procesului de pulverizare.
Incarcare Electrostatica E+-SIncarcare electrostatica pozitiva a particulelor pulverizate. Aceste particule vor fi atrase de orice suprafata mai putin pamantul, si se vor atasa pe plante, garduri, suprafete inclinate, pereti de cladiri, asigurand o uniformitate a pulverizarii.

 

  Display volum rezervor iluminat

  Raza de actiune de 40 de metrii

  Pompa de microdozaj
 

  Raza de actiune de 220 de grade
Statie de control ergonomica pentru toate functiile aparatului.

Sul de furtun intre 50 si 100 metrii, de inalta presiune ce se pastreaza pe lungime mare, preazut cu o tija pentru pulverizare pe o distanta de 11-13 metrii.
 

Informaţii adiţionale

Dimensiune Aparatura Vehicol Purtabila
Capacitate Rezervor peste 151 litri
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 438.0000
Producator Tifone
Tip Protectie Nu
Tip Aparatura ULV-uri 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.