Insecticid Taktic, 250 ml

Disponibilitate: Stoc terminat

71,20 RON
Pretul contine TVA

Taktic este un concentrat emulsifiabil de uz extern impotriva ectoparazitilor la bovine, suine, ovine si caprine.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Taktic este un concentrat emulsifiabil de uz extern impotriva ectoparazitilor la bovine, suine, ovine si caprine.

Substanta activa: amitraz 12.5%.

Porcine: tratamentul si controlul infestatiei cu raie sarcoptica si paduchi;

Bovine: tratamentul si controlul infestatiei cu capuse, raie si paduchi;

Ovine si caprine: tratamentul si controlul infestatiei cu capuse, raie, paduchi si Melophagus ovinus.

Mod de utilizare:

Se va aplica sub forma de spray la porcine si bovine, prin imbaiere sau sub forma de spray la ovine si caprine.

Porcine:

Amestecati in proportie de 40 ml Taktic la fiecare 10 litri de apa. Preparati spray-ul în ziua tratamentului, folosind apa curata. Indepartati mancarea din boxa si acoperiti adapatorile. Indepartati asternutul si curatati boxele. Tratati toate animalele dintr-un grup, simultan, fie ca sunt afectate vizibil sau nu. Utilizati suficienta solutie pentru a uda animalele pe tot corpul, acordand atentie deosebita urechilor, zonei ventrale şi zonei dintre picioarele anterioare. Se inlatura crustele inainte de tratament.

Bovine:

Se amesteca în proportie de 20 ml Taktic la fiecare 10 litri de apa. Solutia pentru spray se prepara in ziua tratamentului, folosind apa curata. Pulverizati 5-10 litri solutie pe fiecare animal, in functie de greutatea acestuia. Pulverizati solutia pe intreg corpul animalului pana cand acesta este complet ud. In cazuri severe de raie sau infestatie cu paduchi, repetati tratamentul după 7-10 zile. Repetati programul la fiecare 2-3 luni pentru ca efectivul sa nu se reinfesteze cu paduchi sau raie. Tratati toate animalele dintr-un grup fie ca sunt afectate vizibil sau nu. Pentru controlul infestatiei cu capuse bovinele ar trebui tratate la fiecare 9-10 zile, pe durata perioadei de risc.

Ovine si caprine:

Toate oile expuse infestarii cu capuse, paduchi, Melophagus ovinus sau raie, inclusiv raia sarcoptica, trebuie tratate. Tratamentul se va repeta după 14 zile, daca apar simptome de reinfestare. Taktic nu are un miros puternic şi nu cauzeaza nerecunoasterea mama – miel.
Un singur tratament distruge capusele şi previne reinfestarea timp de pana la 6 saptamani.
Oile si caprele adulte vor fi imbaiate imediat inainte de momentul preconizat de aparitie a capuselor. Tineretul ovin si caprin se imbaiaza inainte de a iesi pe pasuni infestate cu capuse. Mieii si iezii pot fi imbaiati în siguranta de la varsta de 3-4 zile si vor trebui re-imbaiati după 3-4 saptamani deoarece lana lor cu fir scurt nu va mentine o cantitate suficienta de solutie pentru a asigura protectie de lunga durata. Se va permite oilor si caprelor sa se odihneasca si vor fi adapate inainte de imbaiere. Oile si caprele vor fi tinute in solutia de imbaiere timp de 60 secunde, scufundand capul cel putin o data.

A nu se imbaia animale obosite sau insetate.

A nu se utiliza la cai. 

Numai pentru uz extern.

Producator: MSD Animal Health. 

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.3000
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator MSD Animal Health
Tipuri Aplicare Aplicare directa, Pompa de spate, Pulverizare, Termonebulizare
Substanta Activa Insecticide Amitraz
Concentratie Substanta Activa 12.5%
Concentratie de utilizare 2-4%
Combate activitatea Capuselor, Paduchilor
Modalitate de ambalare 1 unitate
Tip stare Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.