Repelent Synergy Barrier

Disponibilitate: Stoc terminat

46,15 RON
Pretul contine TVA
Aditiv sinergic pentru Mosquito Barrier ce creşte acţiunea şi efectul lichidului Z STOP.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

CARACTERISTICI: produs care se foloseste în completarea lichidului Z-STOP/ apă. Îi conferă lichidului Z-STOP mai multă adeziune pe suprafetele pe care se aplică, având ca rezultat cresterea efectului său. Componentele speciale de origine naturală îmbunătătesc solubilitatea lichidului Z-STOP în apă, garantând o solutie omogenă.

MODALITATE DE UTILIZARE: agitati bine produsul înainte de a-l folosi. Preparati solutia finală cu 2% lichid Z-STOP, adăugând la 96 l de apă, 2 l de Z-STOP si 2,5 l de Synergy Barrier. Agitati bine solutia înainte de a începe aplicarea sa, utilizând 100 l de formulă la 1000 mp.

Se recomandă spălarea cu acuratete a cisternelor si pompelor cu otet cel putin o dată pe lună.

AVERTIZARE:
Categoria pericolului: NECLASIFICAT.
Produsul este de origine naturală, non-toxic, nu are nici o contraindicatie în utilizarea de către om si nu afectează animalele sau mediul. Mirosul său specific de usturoi dispare rapid si nu lasă mirosuri neplăcute pe plantele sau fructele tratate. În cazul contactului accidental cu ochii este bine să clătiti cu apă din abundentă. Nu contine aditivi sau solventi de origine chimică si de aceea nu dăunează faunei utile ci doar alungă insectele pe o perioadă determinată.

Ambalare:
- Flacoane de1 l – 20 buc.

Furnizor Ekommerce ItaliaInformaţii adiţionale

Greutate (Kg) 1.0000
Producator Italia
Modalitate de ambalare 1 litru
Combate activitatea Tantarilor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.