Insecticid Sanmite 20 WP, 500 gr.

Disponibilitate: Stoc terminat

256,15 RON
Pretul contine TVA

Sanmite 20 WP este un acaricid cu o excelenta eficacitate in combaterea acarienilor si a unor insecte cum ar fi musculita alba de sera, afidele, tripsii si cicadele.


Acest produs nu mai face parte din lista producatorului. 

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Acaricid Sanmite 20 WP

Substanta activa: pyridaben 20%

Modalitate de ambalare:  500 gr

Caracteristici: Sanmite 20 WP este un acaricid cu o excelenta eficacitate in combaterea acarienilor si a unor insecte cum ar fi musculita alba de sera, afidele, tripsii si cicadele. Are efect rapid de soc, observat la 30 minute de la aplicare si actioneaza asupra paianjenilor in toate stadiile de dezvoltare (ou-larva-nimfa-adult). Sanmite are activitate reziduala lunga de circa 30 - 40 zile si nu este influentat de nivelul temperaturilor la administrare.

Mod de actiune si utilizare: Eficacitatea maxima se obtine daca tratamentul se aplica la inceputul atacului acarienilor. La culturile legumicole in spatii acoperite, unde gradul de infestare este adesea ridicat se recomanda urmatoarea schema:

Daca numarul oualor depuse este mare se aplica mai intai acaricidul Nissorun urmat la interval de cateva zile de Sanmite, sau se poate folosi un amestec al celor doua produse.

 Daca numarul adultilor este ridicat se va aplica mai intai Sanmite urmat la cateva zile de acaricidul Nissorun.

De asemenea un amestec al celor doua produse poate atinge efectul scontat. Se recomanda ca stropirile sa se faca uniform, cu un volum de apa de 1000-1500 l/ha. Pentru evitarea aparitiei formelor rezistente se va alterna cu alte produse acaricide cum ar fi: Nissorun, Talstar, Milbekcnock.

SANMITE 20 WP se incadreaza in grupa a IV-a de toxicitate fiind un produs slab toxic pentru mamifere si mediu.

Plante tratate: Castraveti, Ardei, Mar, Prun

Acarieni combatuti: Paianjenul comun, Painajenul rosu, Acarianul lat, Musculita alba de sera

Producator: Summit Agro

Cultura Agentul daunator Doza
Castraveti Musculita alba, Paianjenul rosu 0.075%
Ardei Paianjenul lat 0.05%
Mar Acarianul rosu 0.05%
Alti acarieni tetranychizi 0.075%
Prun Paianjenul rosu  0.05-0.075%
Alti acarieni tetranychizi 0.075%


Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta activa Insecticide Agro Nu
Concentratie Substanta Activa Nu
Cultura Nu
Dozaj Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare WP - pulbere umectabila
Modalitate de ambalare 200 g
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.5000
Producator Summit Agro 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.