Fungicid Impact 25 SC, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

Impact 25 SC este un fungicid sistemic cu un spectru larg de boli combatute care se foloseste in doza foarte redusa fiind sistemic se transloca rapid in intreaga planta.


A FOST INLOCUIT CU IMPACT 125 SC.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Fungicid Impact 25 SC

Substanta activa: 250 gr/litru flutriafol

Caracteristici: Impact 25 SC este un fungicid sistemic cu un spectru larg de boli combatute care se foloseste in doza foarte redusa fiind sistemic se transloca rapid in intreaga planta. Acest fungicid nu este spalat de ploile ce survin la cateva ore dupa aplicare si se poate folosi in amestec cu majoritatea pesticidelor cu exceptia celor puternic alcaline.

Mod de actiune:

Mar - produsul protejeaza impotriva rapanului si a fainarii la doza de 0,02%. Combate foarte bine infectiile primare, reducand astfel si intensitatea atacului prin infectii secundare. Preventiv se poate aplica la intervale de 10-12 zile incepand de la faza de buton roz. Pentru evitarea crearii de forme rezistente se va alterna si cu alte produse (Topsin). In conditiile aparitiei atacului, tratamentul se face imediat (in maximum 3-4 zile de la primele simptome). Cantitatea de solutie folosita este de 1000-1500 l/ha. In conditiile unor infectii timpurii se recomanda doua tratamente. Primul se poate aplica odata cu erbicidarea iar al doilea la 3-4 saptamani (inspicare). Acesta din urma se poate face si cu amestecul Impact 0,2 l + Rover 500 SC 1,5 l/ha . Rover stimuleaza fotosinteza si mentine frunzele verzi pe o perioada mai indelungata, permitand o hranire mai buna a spicului si o recolta sensibil mai mare.

Vita de vie - combate fainarea atat pe frunze cat si pe ciorchini, la doza de 150 ml/ha. Se aplica cca 3 tratamente pe sezon incepand imediat dupa caderea florilor si pana la compactarea ciorchinilor. Pentru combaterea manei se va amesteca cu Rover 500 SC sau cu produse cuprice.

Grau - se foloseste in tratamente foliare impotriva bolilor criptogamice ale tulpinii, frunzelor si spicului. Se aplica unul sau doua tratamente in functie de conditiile de infectie. Actiunea produsului se desfasoara pe o perioada de 3-4 saptamani.

Plante tratate: Grau, Orz, Pomi fructiferi, Vita de vie, Tomate, Floarea soarelui

Boli si Ciuperci combatute: Boli foliare, Rapan, Fainare, Phomopsis helianthi

Producator: Summi Agro

Cultura Agentul daunator Doza
Grau Boli foliare ale spicului 0.5 l/ha
Orz Complex boli foliare 0.5 l/ha
Pomi fructiferi Rapan, Fainare 0.02%
Vita de vie Fainare 0.015%
Tomate Fainare 0.2%
Floarea soarelui Frangerea tulpinilor 1.5 l/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Fungicide Flutriafol
Concentratie Substanta Activa 250 gr/litru
Cultura cais, cires, floarea soarelui, grau, gutui, mar, orz, par, piersic, prun, tomate, visin, vita de vie
Dozaj Nu
Agent Patogen Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare SC - suspensie concentrata
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Cheminova 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.