Erbicid Bandera 4 OD, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

Bandera 4 OD este un erbicid graminicid selectiv pentru porumb folosit pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si perene precum si a unor dicotiledonate.


SE GASESTE SUB DENUMIREA COMERCIALA SAMAZ 4 OD. 

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Bandera 4 OD

Substanta activa: nicosulfuron 40 gr/litru

Caracteristici: Bandera 4 OD este un erbicid graminicid selectiv pentru porumb folosit pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si perene precum si a unor dicotiledonate. Bandera 4 OD e ste absorbit de buruieni prin frunze si partial prin radacini.

Mod de actiune si utilizare: Formularea OD - dispersie in ulei - Aceasta formulare superioara din punct de vedere al performantei biologice imbunatateste simultan caracteristicile de retentie, umectare si absorbtie in frunza. Bandera nu este influentat de ploile ce survin la 4 ore dupa aplicare si nu are efect remanent pentru cultura urmatoare. Bandera 4 OD c ombate foarte bine infestarile puternice cu Sorghum halepense din rizomi.

Plante tratate: Porumb

Buruieni combatute: Buruieni monocotiledonate anuale, Buruieni monocotiledonate perene, Sorghum halepense

Producator: SumiAgro

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Porumb Monocotiledonate anuale Postemergent 0.8 l/ha
Costrei din rizomi Postemergent 1-1.5 l/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Erbicide Nicosulfuron
Concentratie Substanta Activa 40 gr/litru
Cultura porumb
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Nu
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare OD - dispersie in ulei
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Summit Agro 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.