STV Pestcontrol, Marea Britanie

stv-imagineSTV este o companie care s-a dezvoltat in Marea Britanie, pentru a fi lider in furnizarea de produse de combatere a daunatorilor de uz casnic si gradina.
De-a lungul anilor, STV si-a construit o reputatie remarcabila pentru livrarea de produse nou dezvoltate si inovatoare. Acestea variaza sub marci distincte, fiecare vizeaza diferite probleme ale daunatorilor. Prin urmare, STV este singura companie din Marea Britanie care ofera o gama completa de produse impotriva daunatorilor.
STV comercializeaza produse pentru sobolani, soareci, insecte taratoare, viespi, furnici, muste, iepuri, caini si pisici, purici etc. Produsele sunt reprezentate prin spray-uri, aerosoli, capcane, momeli si repelenti sonici. Brand-uri dedicate – The Big Cheese, Buzz, Defenders, Zero In, Time's Up si Gotcha!

imagineimagine1imagine3imagine5imagine5

STV este o companie care s-a dezvoltat si si-a extins sediul, care poate oferi facilitati de depozitare, de productie si de showroom. Acestea sunt gestionate de o echipa puternica de profesionisti care vin in ajutorul fiecarei persoane cu prezentarea produselor sustinute cu sfaturi utile.

Liniile de productie s-au dezvoltat si extins in timp pentru a oferi beneficii unice cu valoare adaugata bazate pe siguranta, durabilitatea si fiabilitatea de utilizare. Se efectueaza cercetari ample, pentru a intelege mai bine nevoile consumatorilor, pentru crearea de noi produse sustinute cu testarea pe teren de catre profesionisti in combaterea daunatorilor. Rezultatul este acela ca produsele STV ofera solutii rapide si eficiente la problemele intampinate cu daunatorii. Gamele STV sunt marci distincte, fiecare gama vizand o alta problema si un anume daunator.

Folosind pozitiile de brand compania isi propune sa faca o cale mai usoara pentru consumatori in recunoasterea produselor STV, precum si o navigare catre solutia produsului potrivit pentru problema daunatorilor.