Fungicid Stroby DF, punga 200 g

Disponibilitate: Stoc terminat

138,21 RON
Pretul contine TVA

Stroby DF este un fungicid pe baza de kresoxim-metil, din familia strobilurinelor, si care intrerupe transportul electronilor in lantul respirator mitocondrial.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Fungicid Stroby DF

Substanta activa: 50% kresoxim-metil

Modalitate de ambalare:  200 g

Caracteristici: Stroby DF este un fungicid pe baza de kresoxim-metil, din familia strobilurinelor, si care intrerupe transportul electronilor in lantul respirator mitocondrial. Stroby DF este quasi-sistemic. Are actiune preventiva. Substanta activa ramane dupa aplicare la suprafata frunzelor ca un depozit solid. Particulele de substanta activa sunt absorbite in stratul subcuticular. Eliberarea substantei active se face treptat, fapt ce confera o lunga perioada de actiune.

Mod de actiune si utilizare: Stroby se foloseste la culturile de mar, par si vita de vie. La mar combate rapanul si fainarea, iar la par: rapanul, patarea alba si entomosporioza parului. Doza este de 0,01-0,013%. Recomandarea BASF este de a aplica un tratament combinat Stroby DF (cu efect uni-site) + Delan 700 WDG pe baza de ditianon (cu efect multi-site), care da cel mai bun efect practic impotriva fainarii si a rapanului. La vita de vie combate fainarea in doza de 0,2 kg/ha. Se recomanda maxim 2-3 stropiri intr-un sezon. Intervalul dintre stropiri este de 10-14 zile. In cazul perioadelor cu mare presiune de infectie, intervalul Intre tratamente se va reduce la 7-10 zile.

Plante tratate: Mar, Par, Vita de vie

Boli si Ciuperci combatute: Rapan, Fainare, Patarea alba, Entomosporioza

Producator: Basf

Cultura Agentul patogen Doza
Mar Fainare (Podosphaera leucotricha), Rapan (Venturia inaequalis) 0.01-0.013%
Par Rapan (Venturia pirina), Patarea alba (Mycosphaerella sentina), Entomosporioza (Diplocarpon soraueri) 0.01%
Vita de vie Fainare (Uncinula necator) 0.2 kg/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Fungicide Kresoxim
Concentratie Substanta Activa 500 g/kg
Cultura mar, par, vita de vie
Dozaj Nu
Agent Patogen Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare WG - granule dispersabile in apa
Modalitate de ambalare 200 g
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.2000
Producator Basf 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.