StorGard II, capcana daunatori tutun

Disponibilitate: Stoc terminat

31,29 RON
Pretul contine TVA
Capcana adeziva cu fermoni sexuali impotriva moliilor.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Sistemul de monitorizare Storegard II este conceput pentru prevenirea invaziilor de molii indiene (Plodia interpunctella). Aceasta contine un atractant sexual care atrage nu doar moliile dar si alte tipuri de insecte.
Insecte vizate:
-molia de tutun
-molia de migdale
-molia de stafida
-molia mediteraneana de faina
Aceste insecte nu apar atunci cand temperatura este foarte scazuta, dar in conditii in care temperatura le permite dezovoltarea aceste capcane sunt ideale pentru monitorizare si prevenire.
Aceste capcane trebuie pozitionate la distante egale intre ele de aproximativ 2 metrii. In functie de insectele capturate acestea se pot monta la distante mai mici pentru a gasi exact unde este sursa infestarii. Cele mai prielnice zone sunt in jurul aparaturii care produce caldura sau zonele pe care se depune de obicei praf sau mizerie.
Ca si inaltime cel mai bine este sa fie pozitionate astfel incat sa nu fie obstructionate de echipamente sau accesul personalului. Este o practica buna sa fie asezate chiar la nivelul tavanului.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) N/A
Producator Trece Incorporated
Tip capcana Adeziva
Material Carton
Combate activitatea Daunatori tutun 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.