Capcana Stick-EM 155N, adeziv sobolani

Disponibilitate: Stoc terminat

16,46 RON
Pretul contine TVA
Non-toxice, fara solventi si fara miros nociv, capcanele adezive JT EATON cu aroma de unt de arahide sunt perfecte pentru zonele locuite afectate, cum ar fi casele si apartamentele.
Dimensiuni: 25cm X 12cm,
2 buc/pachet - 12 pachete/cutie

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Captureaza rozatoare si insecte mari fara a utiliza otrava. 
Functioneaza la temperaturi variate. 
Au momeala care atrage si retine rozatorul pentru a-l elimina rapid

Cel mai puternic si eficient adeziv pentru capturarea daunatorilor mari si mici.
Gata-de-folosit, capcanele adezive STICK-EM® reprezinta o cale simpla si curata de a controla activitatea sobolanilor, soarecilor, serpilor, gandacilor, furnicilor, paianjenilor si a altor insecte taratoare.
Non-toxice, fara solventi si fara miros nociv, capcanele adezive JT EATON cu aroma de unt de arahide sunt perfecte pentru zonele locuite afectate, cum ar fi casele si apartamentele.

Dimensiuni: 25cm X 12cm, 
2 buc/pachet - 12 pachete/cutie
Ecologice-Non Toxice. Nu Necesita Avizare

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) N/A
Producator S.U.A.
Tip capcana Adeziva
Material Plastic
Combate activitatea Soarecilor, Sobolanilor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.