T-rat

Disponibilitate: Stoc terminat

47,15 RON
Pretul contine TVA
Statie de intoxicaere sub formă de “T” de culoare neagră, cu sistem exclusiv de siguranţă, cârlig din oţel inox inserat în capac pentru prinderea momelii.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Material: plastic (HDPE).

Dimensiuni: 300 mm x170 mm x 100 mm.

T-Rat este statia de intoxicare în formă de “T” pentru utilizarea momelii parafinate. Este o statie specifică deratizării suprafetelor exterioare prin utilizarea momelii parafinate cilindrice cu gaură în centru. Statia este dotată cu cu cârlig din inox prins de capacul din plastic. Capacul se închide cu ajutorul unor suruburi. T-RAT este ideală pentru pozitionarea pe stâlp sau suporturi verticale în general.

MODALITATE DE UTILIZARE
- Inserati momeala pe cârligul din inox;
- Introduceti cârligul în tunelul vertical al statiei;
- Blocati capacul cu suruburile de sigurantă;
- Asezati capcana pe stâlp sau alt suport utilizând accesoriile pentru fixare.

SE UTILIZEAZĂ:
pentru deratizarea ariilor externe de dimensiuni reduse.

Furnizor Ekommerce Italia

Informaţii adiţionale

Folosit impotriva Sobolani
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Italia
Dimensiuni 300x170x100
Cu cheie? Da
Modalitate de ambalare 1 unitate
Material Plastic 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.