Pilot

Disponibilitate: Stoc terminat

62,52 RON
Pretul contine TVA
Statie de intoxicare pentru deratizarea ariilor interne şi externe, cu distribuirea în siguranţă a momelii de tip pastă, parafinată cu gaură, de tip pulbere sau lichidă

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

PILOT

Material: plastic (HDPE).

Dimensiuni: 350 mm x  275 mm x 95 mm

Caracteristici: culoare neagră, sistem cu dublă închidere, cheie din plastic, un suport orizontal pentru momeală, două suporturi verticale pentru momeală, cutie care se poate scoate, uşor de poziţionat.

Este statia de intoxicare cu sistem dublu de închidere în care se poate utiliza atât otrava cât si placa adezivă pentru a deratiza cu succes ariile externe si interne. Otrava folosită poate fi de tip pastă, de tip pulbere, parafinată si lichidă. Statia este dotată cu o cheie din plastic cu care se blochează capacul pentru a nu permite deschiderea acestuia. În această staŃie, pe lângă otravă puteti utiliza plăcile adezive VASTRAP TOPI  sau GLUE TWIN  care folosesc atât la capturarea rozătoarelor infestante cât si a gândacilor.

MODALITATE DE UTILIZARE

- Deschideti capacul statiei utilizând cheia;

- Introduceti otrava dorită sau placa adezivă, utilizând accesoriile pe care le aveti la dispozitie;
- Închideti capacul si fixati statia pe sol sau agătată de un stâlp;
- Verificati ca găurile de intrare în statie să nu fie obstructionate;

SE UTILIZEAZĂ
Statia PILOT se utilizează pentru deratizare si monitorizarea gândacilor în spatiile interne si externe.

Furnizor Ekommerce Italia

Informaţii adiţionale

Folosit impotriva Sobolani
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Italia
Dimensiuni 350x275x95
Cu cheie? Da
Modalitate de ambalare 1 unitate
Material Plastic 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.