Set Capcane adezive trapper

Disponibilitate: Stoc terminat

80,04 RON
Pretul contine TVA
12 Capacane adezive pentru rozatoare.
Dimensiuni: 241mm x 114mm

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Capacane adezive pentru rozatoare. Placi din plastic cu adeziv 100% nontoxic turnat. Ambalate in pachet de 12 capcane usor de folosit si transportat pentru operatori. Capcanele fiind separate prin distantiere se evita lipirea accidentala. Capacanele sunt gata de utilizat nu mai trebuie despachetate. Capcanele folosite pot fii introduse in "geanta de trasnprot din carton" si aruncate astfel.

     Captureaza soareci si sobolani fara otrava. Pur si simplu se aseaza capcana de-a lungul unui perete sau alte zone de acces ale soarecilor sau sobolanilor iar acestia vor ajunge pe capcana si vor ramane lipti acolo.

     

     Sunt ideale pentru bucatarii, restaurante, spatii alimentare, spitale, resedinte, gradina zoologica si alte zone sensibile la otrava.

     Tava din plastic care contine adezivul are un profil prietenos pentru soareci sau sobolani si nu ii face pe acestia sa o priveasca cu suspiciune.

     Secretul acestei capcane este adezivul care este creat pentru a rezista la conditii mai dure de mediu si sa nu isi piarda in timp din puterea de prindere in momentul in care intra in contact cu un soarece.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 1.0000
Producator Bell Labs
Tip capcana Adeziva
Material Nu
Combate activitatea Nu
Modalitate de ambalare 1 unitate 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.