Serrico Cigarette, capcana daunatori tutun

Disponibilitate: Stoc terminat

49,02 RON
Pretul contine TVA
Cigarette Beetle Serrico este o capcana cu fermoni pentru monitorizarea gandacilor de tutun

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Cigarette Beetle Serrico este o capcana cu fermoni pentru monitorizarea gandacilor de tutun. Capcana are o forma si un adeziv realizat special pentru acest tip de gandaci. Aceasta capcana este utila pentru prevenirea din timp a unei infestari cu gandaci. Contine doua feluri de atractant, unul sexual si unul alimentar. Atat fermoni (serricornin) cat si atractantul alimentar sunt sintetizate de catre Fuji Flavor Company. Aceste tipuri de atractant actioneaza asupra tuturor tipurilor de gandci de tutun si nu contin insecticid toxic sau alte materiale care pot dauna tutunului.

Gandacii de tutun au dimensiuni cuprinse intre 2 si 3.5 mm si au o culoare maronie inchisa. Larvele lor infesteaza diferite tipuri de alimente uscate cum ar fi faina, cerealele si frunzele de tutun, astfel fiind cele mai daunatoare insecte in industria de tutun. Femelele depun aproximativ 100 de oua in 3-10 zile si acestea se dezvolta in adulti in 40-50 de zile la o temperatura de 30 de grade Celsius.

Metoda de utilizare

Se agata capcanele adezive pe perete sau in alte locatii preferate, recomandat la 1.5 metrii desupra podelei, cu o distanta intre ele de 5-10 metrii.

Nu este recomandata plasarea capcanelor aproape de linia de productie sau de intrari pentru a nu atrage gandaci adulti din exterior.

Aceasta capcana are o durata de viata de un an iar dupa ce a fost instalata este activa timp de o luna.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) N/A
Producator Insects Limited Inc
Tip capcana Cu atractant
Material Carton
Combate activitatea Daunatori tutun 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.