Erbicid Sanglypho, 5 litri

Disponibilitate: Stoc terminat

Sanglypho este un erbicid total cu actiune sistemica

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid total Sanglypho

 
Susbtanta activa: glifosat acid 360 gr/litru


Caracteristici: Sanglypho este un erbicid total cu actiune sistemica, produs sistemic ce se transloca din frunze spre radacini sau rizomi si combate toate buruienile. Se poate aplica pe terenuri necultivate dar si pe cele cultivate cu conditia ca plantele de cultura sa nu intre in contact direct cu erbicidul.


Mod de actiune si utilizare:
Inainte de semanat: se lasa buruienile sa creasca pana la 10-15 cm, se erbicideaza cu Sanglypho, dupa care la o saptamana se poate semana.
Inainte de recoltare: la culturile de cereale puternic imburuienate, se aplicaSANGLYPHOcu doua saptamani inainte de recoltare. Se impiedica astfel formarea semintelor de buruieni si totodata se face si desicarea culturii.
Pe miristi: dupa recoltare, cand buruienile perene au crescut suficient, se aplicaSANGLYPHO, dupa care solul se mentine nelucrat minimum 3 saptamani.
In vii si livezi: se aplica erbicidul cand buruienile au cca. 20 cm, evitand atingerea partilor verzi ale pomilor sau a vitei de vie. In acest scop se elimina lastarii pana la inaltimea de 40 cm sau se folosesc ecrane de protectie.
In pepiniere pomicole si silvice: se aplica SANGLYPHOcand buruienile au cca. 15-20 cm. Se folosesc ecrane de protectie la pompa, pentru puietii mici cu foliaj apropiat de suprafata solului. In silvicultura se poate aplica si inainte de infiintarea plantatiilor
Pe canale, drumuri, cai ferate: erbicidul se aplica atunci cand buruienile au rasarit in numar cat mai mare, iar la speciile perene, de preferat inainte de inflorire.
SANGLYPHO nu prezinta remanenta in sol, orice cultura putand fi infiintata dupa aplicare.
Dupa erbicidare se spala foarte bine rezervorul pompei pentru a elimina urmele de produs. Se va evita aplicarea pe timp de vant pentru ca produsul poate fi deviat pe culturile vecine sau pe randurile de plante.
SANGLYPHO se poate aplica si numai pe vetre de buruieni, cu pompa de spate, caz in care se va folosi solutie in concentratie de 2 %.


Plante tratate: Miristi, Vita de vie, Plantatii pomicole, Pepiniere silvice, Cai ferate, Canale de irigatii


Buruieni combatute: Buruieni monocotiledonate anuale, Buruieni monocotiledonate perene, Buruieni dicotiledonate anuale, Buruieni dicotiledonate perene

Producator: Sankyo, Japonia

 

Cultura Buruieni combatute Doza
Livezi pe rod Buruieni anuale si perene 3-4 l/ha (150 l apa)
Pir gros, Volbura 4.5 l/ha (15 l apa)
Vita de vie Buruieni anuale si perene (exceptie volbura) 3  l/ha (150 l apa)
Grau Buruieni anuale si perene, Desicant (cu 14-16 zile inainte de recoltarea) 3-4 l/ha (150 l apa)
Floarea-soarelui Inainte de recoltare 2-3 l/ha (150 l apa)
Pepiniere silvice Monocotiledonate si dicotiledonate 4 l/ha postemergent
Plantatii silvice Monocotiledonate si dicotiledonate 5 l/ha postemergent
Miristi Costrei 3-4 l/ha (150 l apa)
Canale de irigatii Buruieni perene 5-6 l/ha
Cai ferate Monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene 4-6 /ha postemergent


 

Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Erbicide Glifosat acid PMG
Concentratie Substanta Activa 360 gr/litru
Cultura Nu
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Nu
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare SL - concentrat solubil
Modalitate de ambalare 5 litri
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 5.0000
Producator Sankyo Agro 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.