WaspPRO, capcana viespi

Disponibilitate: Stoc terminat

26,58 RON
Pretul contine TVA

WaspPRO este o capcana pentru viespi robusta si rezistenta la intemperii, confectionata din doua parti. Este reutilizabila si poate fi utilizata pe parcursul a mai multor sezoane.  

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

WaspPRO este o capcana pentru viespi robusta si rezistenta la intemperii, confectionata din doua parti. Este reutilizabila si poate fi utilizata pe parcursul a mai multor sezoane. Capcana WaspPRO este potrivita pentru a fi utilizata cu atractantul WaspPRO. Este fabricata dintr-un material plastic. Viespile pot fi gasite in si in jurul caselor, parcurilor, restaurante, etc. Capcana este proiectata pentru a fi utilizata in aer liber.

Pur si simplu scoateti capacul si folositi 250 ml din atractant WaspPRO, apoi puneti capacul la loc. Asezati capcana WaspPRO langa zona cu probleme pentru a va asigura ca toate viespile vor fi prinse. Capcana trebuie curatata la sfarsitul sezonului, inainte de a fi depozitata intr-un loc racoros, uscat si ferit de razele soarelui. WaspPRO poate fi depozitata in conditii de frig pentru 30 de zile, dupa deschiderea acesteia.

Atractantul se achizitioneaza separat!

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.5000
Producator Russell IPM
Tip capcana Cu atractant
Material Plastic
Combate activitatea Viespilor
Modalitate de ambalare 1 Capcana 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.