Capcana WaspPRO, atractant viespi

Disponibilitate: Stoc terminat

23,55 RON
Pretul contine TVA

Atractantul WaspPRO este considerat cel mai eficient atractant de viespi. Este conceput pentru a fi folosit in capcanele WaspPRO, dar poate fi folosit cu orice tip de capcana pentru viespi.  

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

WaspPRO, atractant viespi

Atractantul WaspPRO este considerat cel mai eficient atractant de viespi. Este conceput pentru a fi folosit in capcanele WaspPRO, dar poate fi folosit cu orice tip de capcana pentru viespi. Este simplu de folosit, pur si simplu continutul atractantului este turnat in capcana. Este un atractant gata de folosit pentru viespi. Atractantul nu contine otrava, sau substante chimice periculoase fiind un produs prietenos cu mediul inconjurator.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.2500
Producator Russell IPM
Tip capcana Cu atractant
Material Plastic
Combate activitatea Viespilor
Modalitate de ambalare 250ml 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.