Raticid Rodicum Pasta, cutie 150 g

Disponibilitate: Stoc terminat

10,71 RON
Pretul contine TVA

Rodicum PASTA este un rodenticid/raticid formulat sub forma de pasta moale, gata de folosit, nu este afectat de refuzul de momeala sau rezistenta la momeli. Eficient importiva rozatoarelor rezistente la warfarina sau alti anticoagulanti de prima generatie. Pachetul include si o manusa de unica folosinta pentru aplicarea in deplina siguranta pentru utilizator.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Rodicum Pasta:

Substanta activa: Bromadiolone 0.05g/kg.

Daunatori: soareci si sobolani.

Rodicum PASTA este un rodenticid formulat sub forma de pasta moale, gata de folosit, culoarea acestuia fiind de la roz intens pana la rosu. Pachetul include si o manusa de unica folosinta pentru aplicarea in deplina siguranta pentru utilizator. Produs destinat atat populatiei cat si uzului profesional.

Mod de actiune: Rodicum PASTA combate cu usurinta rozatoarele (atat soareci cat si sobolani), substanta activa boromadiolona (anticoagulant), previne formarea de protrombina in sange si aceasta determina hemoragia si moartea rozatoarelor. Produsul este eficient imediat dupa inghitire, timpul necesar pentru atingerea eficacitatii biocide maxime este de 3-7zile. Foarte eficient importiva rozatoarelor rezistente la warfarina si alte rodenticide anticoagulante de prima generatie. Nu este afectat de rezistenta la momeli sau refuzul de momeala.

Mod de aplicare: Poate fi folosit atat la interior, cat si la exterior, atat in mediul urbat, cat si in mediul rural sau industrial. Poate fi folosit chiar si in zonele cu umiditate crescuta. Pliculetele se recomanda sa fie plasate in statii de intoxicare sau puncte de momeala. Produsul nu trebuie pus niciodata la intamplare.

Soareci:

- Infestare puternica: pana la 40g de momeala in statii de intoxicare sau puncte de hrana la fiecare 2m;

- infestare usoara: pana la 40g de momeala in statii de intoxicare sau puncte de hrana la fiecare 5m.

Sobolani:

- infestare puternica: pana la 200g de momeala in statii de intoxicare sau puncte de hrana la fiecare 5m;

- infestare usoara: pana la 200g de momeala in statii de intoxicare sau puncte de hrana la fiecare 10m.

Avantaje:

- combate toate tipurile de rozatoare;

- substanta activa boromadiolona este un anticoagulant foarte eficient;

- eficient imediat dupa inghitire;

- nu este afecatat de refuzul de momeala sau rezistenta la momeli;

- mod de aplicare foarte usor si comod;

- biodegradabil;

- manusa de unica folosinta pentru aplicarea in deplina sigura inclusa in pachet.

Mod de ambalare: cutie de 150g (fiecare momeala cantareste 10g).

Producator Bayer, Germania.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.1500
Producator Bayer
Substanta Activa Raticide Bromadiolon
Concentratie Substanta Activa 0.05g/kg
Modalitate de ambalare 1 unitate
Tip Raticid Pasta 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.