Capcana Rodi Stop

Disponibilitate: Stoc terminat

5,00 RON
Pretul contine TVA
Lipici nontoxic pentru rozatoare

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

RODI- STOP este un lipici inodor, incolor, nu este inflamabil, toxic si isi mentine in timp caracteristicile de adeziv. Este rezistent la apa si umiditate.

Instructiuni:

 Se aplica Rodi-Stop pe suport (lemn, plastic, hartie, carton) in fasii la o distanta de 4-5 cm intre ele. Intr-o jumatate de ora lipiciul se intinde si acopera integral suportul, fiind gata pentru a fi folosit. Cantitatea de lipici care se foloseste depinde de dimensiunea capturii. Eventualele reziduri de lipici se inlatura cu benzina.

Valabilitate nelimitata.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.2000
Producator China
Tip capcana Adeziva
Material Nu
Combate activitatea Soarecilor, Sobolanilor
Modalitate de ambalare 135 g 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.