Raticid Rodexion Parafinat

Disponibilitate: Stoc terminat

29,87 RON
Pretul contine TVA
Rodexion Parafinat este un raticid cerat gata preparat destinat luptei impotriva rozatoarelor atat pentru uz civil cat si industrial.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

RODEXION PARAFINAT

 

Este o momeala adecvata controlului populatiilor de soareci, sobolani, soareci de camp, de diverse specii, ce contine un puternic anticoagulant (bromadiolona). Ingerarea unei singure bucati cauzeaza in scurt timp moartea oricarui rozator, fara a crea o stare de panica sau a trezi suspiciuni in sanul populatiei vizate. Acest lucru este posibil datorita mecanismului de actiune al anticoagulantilor indirecti, care nu cauzeaza nici o senzatie de durere rozatoarelor ci numai puternice hemoragii interne, letale.

Rozatoarele simt o senzatie de sufocare si au tendinta de a iesi in spatii deschise unde sucomba. Datorita continutului echilibrat de substante atractive (grasimi, uleiuri, zahar) si potentiatorilor de arome, Rodexion poate fi utilizat cu succes la deratizarea oricaror incinte destinate uzului civil si industrial, precum case, birourri, cladiri ce deservesc comunitatea si hale industriale. La fel de bine poate fi utilizat si in camp deschis, acolo unde tratamentele cu alte momeli mai putin atractive nu au dat rezultate in lupta cu rozatoarele.

Mod de utilizare:

- 40g de produs pentru sobolani

- 20-30g pentru soareci

in apropiere de gaurile de intrare in galerii, de-a lungul traseelor pe care se deplaseaza, precum si in locurile cu cea mai mare rata de frecventare. Evitati manipularea produsului fara manusi de protectie.

Momelile trebuiesc plasate in interiorul unui container specializat, care va fi fixat corespunzator, in asa fel incat sa permita numai accesul animalelor din grupul tinta si cu evitarea, pe cat posibil, a imprastierii momelii in mediul ambient.

La fiecare 2-3 zile veti proceda la verificarea cantitatilor de otrava in locurile stabilite, completand cantitatile lipsa, dupa nevoie.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Producator India Pesticide
Substanta Activa Raticide Bromadiolon
Concentratie Substanta Activa 0,05 g/kg
Tip Raticid Cerat 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.