Ristorat

Disponibilitate: Stoc terminat

48,61 RON
Pretul contine TVA
Pentru folosirea in interior si exterior. Poate fi personalizata cu numele si sigal companiei. Include accesorii pentru instalare in pozitii verticale, orizontale si pentru prinderi.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

CARACTERISTICI


RISTORAT, este construita din material plastic dur, rezistent la apa, fiind practic indestructibila si nu poate fi afectata de poluare.

Poate fi folosita in siguranta atat in interior cat si in exterior, in orase, gropi de gunoi, fabrici de alimente, abatoare, ferme de animale, locuri de camping, gradini, locuri publice, etc. RISTORAT poate primi pana la 500 de gr de momeala sub forma de pellet sau cuburi.

Datorita noului mod de deschidere al capacului, de asemenea, poate depozita si pachete toss, pasta si blocuri parafinate. RISTORAT poate fi deschis doar cu cheia.

Dimensiuni: 18x16,5x19(inaltime)cm.

Instalare Datorita sistemului de prindere original, RISTORAT poate fi usor amplasat si fixat pe orice tip de zid , stalp sau suprafata verticala. Fiecare pachet RISTORAT include : unelte pentru fixarea acestuia ,placa de ancorare, surubelnita si suruburi, corniere.

O ancora ce permite posibilitatea de prindere a dispozitivului pe pamant este de asemenea, disponibila.

CUM SE FIXEAZA RISTORAT PE SUPRAFETE VERTICALE

Clema in forma de "U" inclusa in pachet poate fixa RISTORAT pe orice forma verticala cu diametrul de 2,5 - 6 cm.

Legati RISTORAT de forma verticala cu clemele de strangere, introduceti momeala si inchideti cu cheia.

CUM SE FIXEAZA RISTORAT PE PERETI

Executati in zid o gaura de 8 mm la o distanta de pamant de 11,5 cm.

Puneti fixatorul din plastic in gaura si fixati placa de ancorare strangand cu cheia potrivita care este inclusa in pachet. Este posibil sa fixati RISTORAT pe zid si folosind un adeziv special, fara a mai produce gauri.

Fixati RISTORAT pe zid cu ajutorul coltarelor incluse in pachet, potriviti capacul, introduceti momeala si inchideti cu cheia.

 

Produs de Colkim, Italia

Informaţii adiţionale

Folosit impotriva Sobolani
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Colkim
Dimensiuni 180x165x190
Cu cheie? Da
Modalitate de ambalare 1 unitate
Material Plastic 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.