Fungicid Ridomil Gold Plus 42,5 WP

Disponibilitate: Stoc terminat

8,39 RON
Pretul contine TVA

Fungicid sistemic si de contact, omologat pentru combaterea manei la legume, tutun, hamei si vita de vie.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Fungicid Ridomil Gold Plus 42.5 WP

Substanta activa: Cupru 40% + Mefenoxam 2.5%

Caracteristici: Ridomil Gold Plus 42.5 WP este un fungicid cu spectru larg de combaterea a manei la numeroase culturi. Are actiune sistemica si de contact cu efect preventiv, curativ si uneori chiar eradicativ. Ridomil Gold Plus 42.5 WP reprezinta solutia standard in combaterea bolilor la numeroase culturi.

Mod de actiune: Ridomil Gold Plus 42.5 WP este un fungicid pentru combaterea manei, cu actiune dubla: sistemica ascendenta (acropetal) si de contact. Produsul este absorbit si translocat rapid in planta. Ridomil Gold Plus 42.5 WP protejeaza din interior si exterior planta tratata si noile cresteri ce apar la scurt timp dupa tratament.

Mod de utilizare: Intervalul dintre tratamente se va adapta in functie de conditiile climatice, evolutia bolii si a culturii. Pe parcursul unui sezon nu se vor aplica mai mult de 2-3 tratamente cu produse din gama Gold (Folio, Ridomil). Se recomanda alternarea fungicidului cu produse din alte grupe chimice (ex. Bravo, Revus, Pergado F, Pergado MZ, Pergado C, Universalis, Ortiva).

Timpul de pauza de la efectuarea ultimului tratament si pana la recoltare trebuie sa treaca 20 zile la cartof, ceapa, tomate si 28 zile la vita de vie.

Producator: Syngenta, Elvetia

Cultura Agentul patogen Momentul aplicarii Doza Doza per 30 g
Cartof Mana (Phytophtora infestans) Se recomanda aplicarea produsului in partea a doua a perioadei de vegetatie 3 kg/ha 6 l apa/100 mp
Ceapa Mana (Peronospora destructor) 3 kg/ha 6 l apa/100 mp
Hamei Mana (Pseudoperonospora humuli) 3 kg/ha in 2000 l apa 6 l apa/100 mp
Tomate Mana (Phytophtora infestans) 3 kg/ha 6 l apa/100 mp
Tutun Mana (Peronospora tabacina) 3 kg/ha 6 l apa/100 mp
Vita de vie Mana (Plasmopara viticola) Se aplica in faza de bobde mazare pana la compactare 3 kg/ha in 1000 l apa 6 l apa/100 mp


Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta Activa Fungicide Cupru, Mefenoxam
Concentratie Substanta Activa 400 g/kg, 25 g/kg
Cultura cartof, ceapa, hamei, tomate, tutun, vita de vie
Dozaj Nu
Agent Patogen Nu
Tipuri Aplicare Pulverizare
Formulare WP - pulbere umectabila
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.0100
Producator Syngenta 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.