Repelent pasari Sairen

Disponibilitate: Stoc terminat

21,42 RON
Pretul contine TVA
Sairon este un repelent de pasari patentat, prietenos cu mediul, care nu contine substante toxice, extrem de eficient pentru alungarea pasarilor daunatoare.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Multi oameni nu cunosc acest fapt, insa nenumarate institutii de cercetare au demonstrat ca pasarile sunt purtatoare de virusi care pot fi letali pentru om.

Sairon este un repelent de pasari patentat, prietenos cu mediul, care nu contine substante toxice, extrem de eficient pentru alungarea pasarilor daunatoare. Poate fi utilizat in toate domeniile de activitate ale omului: cladiri de birouri, monumente, livezi, institutii publice, turnuri de electricitate etc. De asemenea, mai poate fi utilizat si in locuinte, apartamente, blocuri de apartamente.
Acesta nu se deterioreaza din cauza factorilor externi, pastrandu-si aceleasi functii pentru o perioada de pana la 2 ani! Rezista la temperaturi crescute de pana la 70 grade Celsius si scazute de pana la -40 grade Celsius. Isi pastreaza vascozitatea si in cazul precipitatiilor crescute.

Ce contine repelentul? Acesta este format din aditivi alimentari (prietenosi cu pasarile, oamenii, cu plantele si solul cum ar fi): piper negru, extracte de plante, ceara de albine si silicon.

Mod de aplicare:
1. Curatati zonele unde pasarile si-au creat habitatul;
2. Ridicati capacul produsului. Cu ajutorul unei solutii de lipit (silicon, banda dublu adeziva etc.) aplicati produsul pe zona care o doriti protejata la intervale de 15-20 cm;
3. Dureaza o perioada de aproximativ 7 zile pentru a se activa produsul.

Mod de actiune
Are trei moduri de actiune diferite
-Olfactiv: Mirosul esentelor de plante nu le place pasarilor;
-Vizual: Culoarea repelentului le irita retina si le creaza frica;
-Auditiv: Face pasarile sa isi transmita semnale de pericol intre ele.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.1000
Producator VectorFog
Modalitate de ambalare 1 bucata
Combate activitatea Pasarilor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.