Repelent Defenders Caini si Pisici Crystal Gel STV619

Disponibilitate: Stoc terminat

30,58 RON
Pretul contine TVA
Repelent Defenders Caini si Pisici Crystal Gel STV619

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Repelent Defenders Caini si Pisici Crystal Gel STV619

Repelentul Crystal Gel STV619 natural pentru caini si pisici de la Defenders contine uleiuri naturale din plante aromatice pentru a ajuta la prevenirea sapaturilor si murdarirea zonelor de terasa si gradina facute de cainii si pisici. Inainte de aplicare curatati zona de praf sau alte impuritatii.

Utilizare: Gelul se imprastie in zonele care se doresc a fi protejate in mod egal pentru a oferi o acoperire similara. Gelul acopera o suprafata de aproximativ 40 de metri patrati.

Este recomandat ca tratamentul sa fie repetat pana cand pisicile sau cainii sunt descurajate sau isi muta habitatul. 

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.0450
Producator STV International
Modalitate de ambalare 1 bucata
Combate activitatea Cainilor, Pisicilor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.