Repelent cartite, Pastile

Disponibilitate: Stoc terminat

35,24 RON
Pretul contine TVA
Pastile repelente impotriva cartitelor, sobolanilor si a altor rozatoare.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Pastile repelente impotriva cartitelor .

  • Sigur pentru plante
  • Activ - indiferent de temperatură
  • Uşor de folosit - Doar aplicati in găuri şi problemele dispar
  • De lungă durată şi eficiente
  • Garantat - 100%

Mod de lucru:

La intervale de 5-6 metri, se deschide un orificiu in tunel ( acolo unde sunt galerii vizibile la suprafaţă) si la fiecare musuroi de cartita.

Aplicaţi 1-2 pastile(in functie de marimea galeriei) de 20 gr.  la fiecare gaură , turnaţi apă - intre 1 - 2 litri, apoi acoperiţi găurile cu pământ si presaţi uşor sa etanşeizaţi galeria.

ATENTIE:

- La deschiderea unui musuroi de cartite este frecvent intâlnit sa existe doua canale oblice in pământ, orificii pe unde cartita scoate pamantul din galerii separate, acolo se aplica cate o pastila in fiecare gaura (spre fiecare galerie).
- Sa NU se acopere cu pamant pastilele anticartite , deoarece scade eficienta (se acopera doar gaura galeriei cu un bulgare de pamant ) .

 

Se recomanda folosirea manusilor de cauciuc pentru protectie sau spalarea foarte riguroasa a mainilor, dupa venirea in contact cu produsul.!

Ambalare :
Pachet x pastile x grame : 1 x 10 x 20

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.1000
Producator China
Modalitate de ambalare 1 unitate
Combate activitatea Cartitelor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.