Raticid Ratibrom 2, punga 500 g

Disponibilitate: Stoc terminat

13,57 RON
Pretul contine TVA

Ratibrom 2 este o momeala rodenticida gata pentru a fi folosita, pentru uz domestic si civil, distruge toate speciile de soareci si sobolani: sobolani de canal, sobolani negri, soareci de casa, etc. 

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Ratibrom 2

Substanta activa: 100 grame de produs contine - Bromadiolon pur 0.005g, Benzoat de Denatonium 0.001g, substante care sa atraga rozatoaele 100g.

Ratibrom 2 este o momeala rodenticida gata pentru a fi folosita, pentru uz domestic si civil, distruge toate speciile de soareci si sobolani: sobolani de canal, sobolani negri, soareci de casa, etc. Actiunea Ratibrom 2 se explica prin faptul ca o data inghitita, cauzeaza moartea rozatoarelor prin hemoragie interna, in decurs de cateva zile, fara a avertiza celelalte rozatoare fata de otrava, aceasta permite o deratizare completa. Soarecii si sobolanii o data intoxicati chiar si dupa o singura inghititura, vor avea senzatia de sufocare si vor muri in scurt timp. Ratibrom 2 s-a dovedit eficient chiar si impotriva soarecilor si sobolanilor "rezistenti" la anticoagulantele folosite pana acum.

Ambalaj: punga 500g.

Producator: Kollant.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.5000
Producator Kollant
Substanta Activa Raticide Bromadiolon
Concentratie Substanta Activa 0.005g
Modalitate de ambalare 500 g
Tip Raticid Pasta 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.