Raticid Racumin TP

Disponibilitate: Stoc terminat

89,25 RON
Pretul contine TVA
Rodenticid profesional sub forma de pudra pentru deratizare colectivitati, industrie, mijloace de transport, zona urbana, zona rurala, HO-RE-CA, structuri sanitare, depozite agricole
Substanta activa: 7,5 g/kg

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

 

Racumin Tracking Powder este un raticid pudra concentrat care poate fi folosit pentru controlul soarecior si sobolanilor in zone industriale cat si domestice.

Racumin TP este un  rodenticid  profesional pentru deratizare colectivitati, industrie, mijloace de transport, zona urbana, zona rurala, HO-RE-CA, structuri sanitare, depozite agricole.

Prin substanta sa activa, coumatetralyl, Racumin TP distruge sistemul circulator al rozatoarelor, provocandu-le hemoragii interne si o maorte lenta si nedureroasa.

Mod de actionare:

Datorita formularii sub forma de pulbere, Racumin TP se lipeste de blana si membrele rozatorului care o ingereaza in momentul in care isi face igiena (cand se spala), dar in acelasi timp contamineaza si membrii cuibului, inclusiv puii si femelele gestante, atunci cand intra in contact cu ei, dupa ce au fost contaminati cu pulbere.

Substanta activa: 7,5 g/kg coumatetralil

Doze de aplicare: Se recomanda aplicarea unui strat de pulbere cu o grosime de 3-4 mm in galeriile rozatoarelor, precum si pe traseul de circulatie al acestora.

Norma de consum este de 600-1600 g/1000 mp ( in medie 1g/mp) in functie de situatia concreta si de marimea populatiei.

Racumin TP poate fi  de asemenea folosit pentru prepararea de momeli, in urmatoarea concentratie: o parte Racumin TP + 19 pati de suport alimentar ( de preferinta graunte de cereale proaspete), iar pentru marirea activitatii, se poate adauga 5% zahar.

Atentie:

Aplicarea Racumin TP sau utilizarea sa in prepararea de momeli trebuie facuta cu maxima precautie datorita caracterului sau prafos ce poate genera inhalarea accidentale. Chiar daca are o concentratie de substanta activa relativ scazuta pentru mamiferele non-vizate, ingerarea sau inhalarea in exces poate genera pe termen scurt modificari ale vitezei de coagulare a sangelui.

Mod de ambalare: galeata de 5 si 20 kg

Produs de Bayer, Germania

*destinat utilizatorilor profesionali


     
  
Catalog Bayer

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Producator Bayer
Substanta Activa Raticide Coumatetralyl
Concentratie Substanta Activa 7.5 gr./Kg
Tip Raticid Pulbere 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.