Purell NXT 85%

Disponibilitate: Stoc terminat

Purell 85%, chirurgical. Cartus de 1000 ml pentru dozator. PURELL este o metodă rapidă şi eficientă pentru distrugerea germenilor de pe suprafaţa mâinilor oriunde, oricând.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Purell 85%

Purell 85% este cea mai eficienta metoda pentru reducerea riscului infectiilor in spitale, unde focarul de microbi este mare

Rrecomandat atat pacientilor cat si personalului medical.

Mod de ambalare: Flacon 60 ml cu pompa.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) N/A
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Gojo
Modalitate de ambalare 1 litru
Tip Dezinfectant Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.