Pulverizator manual STIHL, SG 10

Disponibilitate: Stoc terminat

82,54 RON
Pretul contine TVA

STIHL SG 10 este un pulverizator manual cu rezervor de 1.6 l pentru utilizatori în gospodărie.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Pulverizatorul manual STIHL SG 10 are un rezervor de 1.6 l si este destinat pentru utilizarea în gospodărie. Pentru împrăştierea simplă şi cu precizie a substanţelor destinate îngrijirii si fertilizarii plantelor. Acesta are o pompă manuală pentru pulverizarea constantă şi de durată, care nu necesită pompare frecventă. Două duze cu unghi diferit de pulverizare, interschimbabile. Cu ventil automat pentru siguranţă, care poate fi eliberat şi manual. Alimentare facilă datorită orificiului de dimensiuni mari.

Caracteristici:

- rezervor de 1.6 litri;

- pompa manuala ce nu necesita pomparea frecventa;

- doua duze interschimbabile, cu unghiuri diferite de pulverizare;

- orificiu mare de alimentare, pentru o reincarcare usoara si facila;

- ventil automat de presiune (pentru siguranta).

Informaţii adiţionale

Dimensiune Aparatura Nu
Capacitate Rezervor 1.5 litri
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Stihl
Tip Protectie Nu
Tip Aparatura Pulverizatoare 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.