Pulverizator manual Volpi Garden 4

Disponibilitate: Stoc terminat

195,28 RON
Pretul contine TVA
Pompele Volpi Garden pot fi purtate pe umar sau tinute de maner, sunt prevazute cu agitator hidraulic si tanc din polietilena,de inalta calitate.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Pompa este usoara si foarte practica pentru folosit in gradini, sere sau in operatii de dezinsectie sau dezinfectie. Poate fi transportata folosind manerul sau bretelele cu care se poate atasa pe spate. Acest aparat vine cu o duza reglabila, furtun flexibil si o valva de siguranta pentru a regla presiunea la 3 bari.

Rezervorul este din polietilena de inalta densitate, cu nivel vizbil prin gradatii in relief. Pompa de compresie este din plastic.

Caracteristici:

-capacitate de 4litri

-presiune: 3 bari;

-greutate: 1.65 Kg;

-diametru rezervor: 18 cm;

-inaltime totala: 39cm.


Informaţii adiţionale

Dimensiune Aparatura Purtabila
Capacitate Rezervor 4 litri
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 2.0000
Producator Volpi
Tip Protectie Nu
Tip Aparatura Pulverizatoare 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.