Pulverizator manual Volpi DEA 2000

Disponibilitate: Stoc terminat

47,49 RON
Pretul contine TVA
Pulverizator Volpi DEA2000 cu precompresie, capacitate totala de 2 litri, presiune 2 bari, duza reglabila si orientabila.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Pulverizator Volpi DEA2000 este perfect pentru casa, balcon si gradina, dar si in sectoare industriale sau manufacturi. Este realizat din PET transparent sau mat in diverse culori florescente, cu un design modern pentru o impresie placuta. Pulverizatorul este echipat cu o duza reglabila si o valva de presiune. Aceasta scoate automat aerul excesiv din pulverizator, iar la sfarsitul utilizarii aduce pulverizatorul la o presiune normala.

Caracteristici:

-Capacitate: 2 Litri;

-Presiune: 2 bari;

-Duza reglabila si orientabila;

-Greutate: 390gr;

-Dimensiune: 40 x 31 x 46 cm;

       

Informaţii adiţionale

Dimensiune Aparatura Purtabila
Capacitate Rezervor 2 litri
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Volpi
Tip Protectie Nu
Tip Aparatura Pulverizatoare 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.