Pulverizator manual STIHL, SG 20

Disponibilitate: Stoc terminat

500,99 RON
Pretul contine TVA

STIHL SG 20 este un pulverizator robust, purtabil în spate, cu capacitate a rezervorului de 18 l. Acesta este ideal pentru pulverizarea manuală, precisă  a substanţelor împotriva dăunătorilor şi a fertilizatorilor lichizi, pe suprafeţe mari de teren şi în gospodărie.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

STIHL SG 20 este un pulverizator robust, purtabil în spate, cu o capacitate a rezervorului de 18 l. Acesta este ideal pentru pulverizarea manuală, precisă a substanţelor împotriva dăunătorilor şi a fertilizatorilor lichizi, pe suprafeţe mari de teren şi în gospodărie. Pulverizatorul este echipat cu o pompă externă din alamă, duză reglabilă conică din alamă, manometru, rezervor de presiune exterior precum şi furtun ranforsat, cat şi lance ranforsata.

 
Rezervorul de 18 litri (cu orificiu de umplere mare) este conceput pentru lucrarile de durata, fara reumpleri frecvente. Daca rezervorul trebuie umplut , aceasta se intampla curat si rapid printr-un orificiu de umplere mare, fara pierderi la turnare.
 
Sistem pentru purtarea in spate ideal pentru utilizarile indelungate pe suprafete mai mari. Acesta distribuie uniform greutatea pulverizatorului. 
 
Duza conica reglabila, din alama pentru aplicarea economica a materialului de stropit, intensitatea de stropire poate fi reglata individual de la duza conica robusta din alama. 
 
Manometru cu care se  pot verifica in mod constant presiunea de lucru si cantitatea materialului de stropit. Astfel lucrati ecologic si economic.
 
Furtun de presiune cu armatura de plasa si lance de stropit flexibila este deosebit de robust si ideal pentru utilizari indelungate.
 
Pompa de presiune externa. La pompa de alama externa se construieste presiunea necesara pentru utilizarea functiei de stropire. Pompa este executata dintr-un material deosebit de robust.

Informaţii adiţionale

Dimensiune Aparatura Nu
Capacitate Rezervor 18 litri
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 6.0000
Producator Stihl
Tip Protectie Nu
Tip Aparatura Pulverizatoare 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.