Pulverizator manual SOLO 463

Disponibilitate: Stoc terminat

169,93 RON
Pretul contine TVA
SOLO 463 reprezinta solutia optima din punct de vedere economic. Acest pulverizator are un rezervor cu volum util de 10 litri volum si produce o presiune de lucru de 3 bari.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

 

SOLO 463:

Solutia optima din punct de vedere economic. Acest pulverizator are un rezervor cu volum util de 10 litri si produce o presiune de lucru de 3 bari.

Pompa cu volum mare, palnia de umplere lata cu posibilitate de fixare a lancii de stropire, orificiul de curatare mare, varietatea de duze de pulverizare incluse in livrare sunt doar cateva dintre caracteristicile acestui pulverizator atragator.

 

Date tehnice:

Tip pulverizare: piston;

Capacitate rezervor solutie: 10 litri;

Presiune maxima de pulverizare: 3 bari;

Lungimea tijei de pulverizare: 50 cm;

Greutate proprie: 1,9 kg.


 

 

Elementele aparatului:

 
Duză rotativă.
 
 Tijă de pulverizare flexibilă.
 
Tijă de pulverizare cu susţinere
în cleme.
 
 Sistem de blocare rapidă
prin rotirea mânerului.
 
 Pompă cu piston extrem de
mare – presiunea de lucru
este generată cu doar câteva
mişcări de pompare.
 
Dacă presiunea din rezervor
este prea mare, are loc o
egalizare automată a presiunii
prin intermediul supapei
de suprapresiune.
 
Curea practică pentru
transport.
 
Marcaj vizibil al cantitatii de
substanta de pulverizare.
 
Mânerul cu formă ergonomică,
reglabil, poate fi blocat în
diverse poziţii.
 
Un manometru poate fi
prevăzut ulterior.

 

 

 Lance de pulverizare flexibila. Pompa de piston extrem de mare. Presiunea de lucru este generata cu doar cateva miscari ale pompei.   Dispozitiv de blocare rapida. Manerul pompei se fixeaza la pulverizator dintr-o singura miscare.  Orificiu foarte mare pentru alimentare si curatare.
 Nivel bine vizibil. Cantitatea de substanta de pulverizare este vizibila in permanenta direct pe rezervor.  Maner reglabil. Poate fi blocat in diferite pozitii. Ergonomic datorita cavitatilor pentru degete.  Lance de pulverizare cu sustinere in cleme. Fixare usoara si rapida la maneta pompei.

Produs de SOLO, Germania

 

Informaţii adiţionale

Dimensiune Aparatura Nu
Capacitate Rezervor 11 - 20 litri
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 2.0000
Producator Solo
Tip Protectie Nu
Tip Aparatura Pulverizatoare 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.