Pulverizator electric Birchmeier REB 15 AZ1

Disponibilitate: Stoc terminat

2.339,36 RON
Pretul contine TVA
Pulverizatorul electric Birchmeier REB 15 AZ1 este un pulverizator profesional cu o structura ce pulverizeaza in mod consistent totodata dimensiunea picaturilor se poate regla de la 4.5mm, 4.75mm, 6.5mm, datorita duzei ajustabile.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Pulverizatorul electric Birchmeier REB 15 AZ1 este un pulverizator profesional cu o structura ce pulverizeaza in mod consistent, totodata dimensiunea picaturilor se poate regla de la 4.5mm, 4.75mm, 6.5mm, datorita duzei ajustabile.

Pulverizatorul este usor de transportat datorita bretelelor captusite cu pernute moi la interior si sistemului de prindere cu centura "click belt".

Presiunea se poate regla intre 1.0 si 4.5 bar din comutatorul amplasat pe lateral. Autonomia de lucru al pulverizatorului REB 15 AZ1 este de 5 ore jumatate la o presiune de 1.0 bari cu un debit de lucru de 120 de litri si de 1 ora si 45 de minute la o presiune de 4.5 bari cu un debit de lucru de 80 litri.

Caracterisitici:

Pulverizator robust cu rezervor de 15 litri;

Rezervor de evacuare prin intermediul sistemului de aspiratie;

Design nou prin sistemul de prindere cu centura "click belt";

Duze din plastic/alama ajustabile;

Sistem de asamblare rapid si simplu;

Gura de umplere a rezervorului spatioasa;

Baterie Li-Ion 14 V

schema_explodata_birchmeier_reb_15_az1

Informaţii adiţionale

Dimensiune Aparatura Purtabila
Capacitate Rezervor 15 litri
Modalitate de ambalare 1 bucata
Greutate (Kg) 4.0000
Producator Birchmeier
Tip Protectie Nu
Tip Aparatura Pulverizatoare 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.