Capcana Provoke, atractant soareci

Disponibilitate: Stoc terminat

31,76 RON
Pretul contine TVA
Gel atractant pentru soareci.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Gel atractant pentru soareci.

     Momeala sigura, 100% nontoxica pe baza de atractivi alimentari speciali pentru soareci, nealergica si nu pateaza tesaturile.

     Permite atragerea mai multor soareci neavand termen de valabilitate.

      Se utilizeaza foarte usor cu ajutorul sticlei cu sistem "squeeze". Gura alungita a sticlei ajunge cu usurinta in capcane pentru a preveni risipa.

      Ambalat in sticle de 56g. Consum mediu de 1-2 grame de capcana.

Aceasta nu este o otrava. Este o substanta care elimina o substanta ce este de-a dreptul irezistibila pentru sobolani si ii atrage in locurile unde este aplicata.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.3000
Producator Bell Labs
Tip capcana Cu atractant
Material Nu
Combate activitatea Soarecilor
Modalitate de ambalare 1 unitate 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.