Capcana ProGlue, adeziv soareci

Disponibilitate: Stoc terminat

2,78 RON
Pretul contine TVA
Capcana adeziva din carton pentru soareci si gandaci.
Dimensiuni: 150 mm x 100 mm
Caracteristici: practică şi economică, ambalată în folie termoretractabilă.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Este cartonul cu adeziv special conceput pentru utilizarea în dispozitivul de monitorizare Twin Box pentru a monitoriza si captura rozătoarele infestante si gândacii fără a utiliza substante de origine chimică. Adezivul special este eficient chiar si la temperaturi joase si în alte conditii dificile de mediu. Cartonul adeziv de unică folosintă poate fi aruncat după îndepărtarea capturii.

MODALITATE DE UTILIZARE:
-Asezati cartonul în interiorul dispozitivului de monitorizare si capturare, cu suprafata adezivă în sus.

LOCURI DE UTILIZARE:
PROGLUE este ideal de utilizat în toate locatiile unde nu este posibilă utilizarea otrăvii sau a altor substante de origine chimică cum ar fi: industria farmaceutică, industria alimentară, crescătorii de animale si alte locuri frecventate de copii sau animale.
Se pozitionează în apropierea usilor, fisurilor, cablurilor si panourilor electrice, magazii, depozite, garaje, cantine, birouri si de-a lungul spatiilor infestate.

AMBALARE:
Pachete de 10 buc. .

Material: placă din carton cu adeziv.

Dimensiuni: 150 mm x 100 mm.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) N/A
Producator Italia
Tip capcana Adeziva
Material Carton
Combate activitatea Soarecilor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.