Prestari servicii deratizare dezinsectie dezinfectie

Prin tehnicile speciale de deratizare, dezinsectie, dezinfectie noi venim in sprijinul dumneavoastra dorind sa va asiguram un mediu curat si bine igienizat. Firma noastra serveste calitatea la cele mai inalte standarde si la preturi prietenoase, accesibile si discutabile ce se pliaza perfect cerintelor si nevoilor familiei sau partenerilor dumnevoastra.
Deratizare, dezinsectie, dezinfectie cu predilectie in Iasi, Suceava, Botosani, Brasov si Neamt. Rozatoarele sau o serie de insecte duc la transmiterea de boli infectioase, epidemii si foarte multe daune materiale, motiv pentru care noi va venim in ajutor cu serviciile profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Serviciile si produsele, de inalta calitate pe care vi le oferim sunt prestate cu predilectie in judetele IasiSuceava,NeamtBotosani, Brasov si in Bucuresti.


S.C. PestControl Expert S.R.L. vine in sprijinul dumneavoastra cu servicii profesionale si de inalta calitate de deratizare, dezinsectie si dezinfectie in judetele Iasi, Suceava, Botosani, Neamt si Bucuresti. Firma noastra foloseste echipamente, materiale si tehnologii de ultima generatie produse de companii internationale care se bazeaza pe studii, cercetari si realizari de ultima ora:

  • Compania noastra utilizeaza pentru efectuarea tratamentelor de dezinsectie substante cu grad de toxicitate III si IV, avizate de Ministerul Sanatatii si insotite de certificate de calitate. Substantele pot fi aplicate in stare pulveizata, sub forma de aerosoli sau sub forma de geluri. Raza de activitate a companiei noastre este pe suprafata judetelor Suceava, Neamt, Bacau, Brasov, si in Bucuresti.

  • Tratamentele se aplica lunar, o data la 3 luni, semestrial sau anual in functie de activitatea desfasurata. Refacerea lucrarii, in cazul in care aceasta nu are efect, se face gratuit pentru contractele incheiate pe perioade de 1 an de zile;

  • Garantia lucrarii este valabila pe toata durata contractului; Echipamentele si produsele folosite respecta in totalitate normele impuse de Uniunea Europeana si de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

  • La cererea dumnevoastra acestea se pot face in afara orelor de program.

  • Pentru contractele incheiate pe perioada unui an de zile beneficiati la prima lucrare de o reducere de 10%. Preturile sunt estimative si negociabile in functie de gradul de infestare si suprafata exacta.