Pulverizator manual Volpi Prix Inox

Disponibilitate: Stoc terminat

863,71 RON
Pretul contine TVA
Destinat operatorilor profesionali in dezinsectii, pentru dispersia substantelor uleioase (Ex: in constructii la decofraj), ignifugari etc…

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

PRIX 90 este un pulverizator cu precompresie de tip profesional. Rezervorul este din otel inox de 18/8 cu grosime mare, capabil sa reziste la o presiune interioara de pana la 12 bar si la socuri exterioare de orice fel. 

 Manometrul este localizat in partea superioara a rezervorului, pentru a fi protejat impotriva socurilor. Manerul de dimensiuni mari permite operatorului sa-si foloseasca ambele maini in timpul operarii.

Corpul de pompare este din alama si are sectiunea redusa pentru a facilita pomparea la presiuni inalte si cursa lunga care permite operatorului sa indeplineasca conditiile de lucru cu un numar minim de pompari. Poate fi usor transportat in banduliera sau pe umeri cu ajutorul benzilor ajustabile.

Supapa de siguranta calibrata la 5 bar este astfel construita incat sa evacueze numai cateva zecimi din presiunea maxima a rezervorului, pentru a evita pierderile inutile de aer.  Garniturile sunt din material antiacid si fiecare pulverizator este dotat cu un set suplimentar de rezerva.

Este prevazuta cu un robinet pentru facilitarea reumplerii si cu un filtru de impuritati pentru a evita patrunderea acestora in rezervor.

Tanc: -Otel inoxidabil, capacitate totala 12L, volum util substanta 8L.
Pompant: -Este echipat cu pompant din cupru si garnituri din piele.
Siguranta:-Include valva reglata la 5 bar + levier de eliberare a presiunii.
Stropire: Lancie de stropire din cupru, robinet pe bila ( permite o reglare fina a debitului ) , duza din cupru reglabila ( pentru stropire in jet sau dispersie ). 
Distanta de stropire max 7m functie de solutie, vascozitate si reglajul duzei.

Dimensiuni: 25x48x72 cm.

Greutate: 4,6 Kg

Informaţii adiţionale

Dimensiune Aparatura Purtabila
Capacitate Rezervor 12 litri
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 4.0000
Producator Volpi
Tip Protectie Nu
Tip Aparatura Pulverizatoare 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.