Pulverizator manual Volpi Flora 10

Disponibilitate: Stoc terminat

279,75 RON
Pretul contine TVA
Pompa Volpi Flora 10 poate fi purtata pe umar sau tinute de maner, este prevazuta cu agitator hidraulic si tanc din polietilena,de inalta calitate.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Furnizat cu furtun flexibil si lance curbata cu duza din alama, reglabila .Poate obtine  jet drept sau ceata fina avand si o  supapa de siguranta si reglare a presiunii la 3 bari. Rezervorul  si pompa de compresie sunt realizate din polietilena de mare densitate, cu un nivel vizibil si cu gradatii in relief. Foarte practica si comoda este solutia ideala pentru gradini, sere si pentru lucrari de dezinsectie. Se poate transporta cu ajutorul curelelor sau a manerului.

Caracteristici:

-capacitate de 10litri;

-presiune: 3 bari;

-greutate: 2.47 Kg;

-diametru rezervor: 20 cm;

-inaltime totala: 65cm;Informaţii adiţionale

Dimensiune Aparatura Purtabila
Capacitate Rezervor 10 litri
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 3.0000
Producator Volpi
Tip Protectie Nu
Tip Aparatura Pulverizatoare 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.