Insecticid Cimetrol Super, 500 ml

Disponibilitate: Stoc terminat

651,17 RON
Pretul contine TVA

Cimetrol Super este un insecticid de generatie noua, destinat tratamentelor impotriva insectelor taratoare si zburatoare. Formulat ca solutie apoasa cu microcapsule, oferind rezultate vizibile indiferent de insectele vizate.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Substanta activa: Cipermetrin 25% w/w, Tetrametrin 10% w/w, Piperonil butoxide 20% w/w si Piriproxifen 1% w/w.

Cimetrol Super este un insecticid de generatie noua, destinat tratamentelor impotriva insectelor taratoare si zburatoare. Permite o actiune rapida a ingredientelor active asupra insectelor datorita formularii de  emulsie pe baza de apa si ofera o remanenta sporita si control rezidual datorita microcapsulelor.

Mod de actiune:

- Cipermetrin: piretroid de prima generatie pentru actiune de soc;

- Tetrametrin: piretroid de generatie a II-a pentru un control rapid al insectelor (noua formulare contine de 5 ori mai multa substanta activa in comparatie cu primele insecticide aparute);

- Piperonil butoxide (PBO): sinergetic pentru a combate rezistenta metabolica a insectelor;

- Piriproxifen: regulator de crestere (IGR);

Prin actiunea combinata ale celor 3 substante active se vizeaza eliminarea fenomenului de rezistenta si toleranta la insecticid prin transmiterea informatiilor genetice la noua generatie.

Cimetrol Super este ideal de a fi utilizat in orice situatie. Este dovedit faptul ca este extrem de eficace chiar si in cele mai severe infestatii cu insecte invazive, unde interventiile repetate sunt costisitoare.

Modalitati de utilizare Cimetrol Super:

1.Insecte taratoare:

- Tratament de preventie si de revenire: 25 ml insecticid / 5 l apa;

- Tratamente de combatere: 50 ml insecticid / 5 l de apa.

2.Insecte zburatoare:

- 25 ml insecticid / 5 l de apa.

Plosnite de pat: insecticidul se aplica in locurile ascunse si in apropierea spatiilor de dormit, exemplu: rame de paturi, sub saltele, canapele sau fotolii, in crapaturi sau crevase din apropierea aceastora. Se acorda atentie sporita la orice spatiu din apropierea locatiilor de dormit care pot reprezenta ascunzatorile plosnitelor. Se recomanda pulverizarea covoarelor (pe si sub acestea), ramele usilor si imbinarile peretilor, etc.

Purici: inainte de inceperea tratamentului este necesar sa se aspire toata locatia. Se aplica insecticid pe materiale textile, mobilier si in zonele frecventate de animalele domestice. Materialele textile necesita spalare dupa tratament. Cimetrol Super actioneaza asupra adultilor, iar regulatorul de crestere sterilizeaza ouale si previne aparitia de larve, chiar daca acestea sunt situate in fibrele de covor sau crapaturi, oferind rezultate vizibile si necesare.

Gandaci si alte insecte taratoare: insecticidul trebuie aplicat la distanta mica de podea, in zonele intunecate si in spatele mobilierului si aparatelor mari electrocasnice. Se aplica insecticid in zonele de depozitare alimente, in zonele in care sunt vizibile tevi, in zonele care au legatura cu subsolul, la ramele ferestrelor si ale usilor, in jurul si in spatele frigiderului, masinii de spalat, aragazului, in zonele sanitare si se acorda o atentie sporita la crapaturi si crevase existente in locatie.

Informatii de avertizare:

- Pe timpul de preparare a solutiei si pe perioada tratamentului se folosesc manusi de unica folosinta;

- Solutia de tratament se prepara gradat in functie de necesitate;

- Solutia obtinuta nu se depoziteaza mai mult de 2 ore;

- Materialele textile tratate cu insecticid necesita spalare, dupa combaterea insectelor vizate;

Daunatori vizati Doza Volumul de apa

Insecte taratoare - tratament de preventie

Insecte taratoare - tratament de combatere

25 ml

25 ml

5 l

5 l

Insecte zburatoare 25 ml 5 l

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.5000
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Pelgar
Tipuri Aplicare Pompa de spate
Substanta Activa Insecticide Cipermetrin, Piperonilbutoxid, Piriproxifen, Tetrametrin
Concentratie Substanta Activa 25% cipermetrin, 10% tetrametrin, 20% piperonilbutoxid,1% Piriproxifen
Concentratie de utilizare sub 1%
Combate activitatea Capuselor, Furnicilor, Gandacilor, Moliilor, Mustelor, Paianjenilor, Pestisorului de argint, Plosnitelor, Puricilor, Tantarilor, Viespilor
Modalitate de ambalare 500 ml
Tip stare Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.