Insecticid Alphaban Super EW, 500 ml

Disponibilitate: Stoc terminat

128,09 RON
Pretul contine TVA

Alphaban Super este un insecticid cu actiune multipla, formulat ca o emulsie de ulei in apa (EW). Acest tip de formulare permite o distributie omogena a materialului activ, asigurandu-se ca nivelurile de ingrediente active raman constante de la prima pana la ultima aplcare.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Alphaban Super este un insecticid cu actiune multipla, formulat ca o emulsie de ulei in apa (EW). Acest tip de formulare permite o distributie omogena a substantelor active in timpul aplicarii, oferind astfel siguranta ca nivelul de ingrediente active ramane constant pe toata durata pulverizarii.

Ingrediente active: cipermetrin 14,5% w/w, tetrametrin 4,5% w/w și piperonil butoxid 19,3%

Distributia perfectă a materialului activ și a co-formulărilor în amestecul de pulverizare va ajuta, de asemenea, la crearea unei dimensiuni uniforme a picăturilor. Această dimensiune uniforma a picăturilor va ajuta la maximizarea acoperirii, creând un efect de camp chimic constant și fiabil asupra suprafețelor pulverizate.

Aceasta formula multiplă activă este versatilă, incluzând atât tetrametrinul piretroid de tip I, pentru efectele rapide de knock down si de spalare, cat și cipermetrinul piretroid de tip II, un puternic agent de ucidere a insectelor. Atât tipul I cât și tipul II sunt în continuare sporite în eficacitatea lor prin adăugarea unui agent sinergic metabolic, butoxid de piperonil. Acest lucru perturbă efectiv principala metodă de rezistență a insectelor față de un insecticid și, prin urmare, crește eficacitatea și durata controlului.

Aceasta formulare este ideala pentru tratamentele de dezinsectie impotriva insectelor taratoare si realizeaza si o pelicula care se depune in crapaturi si in fisuri, fortand insectele sa iasa in spatii deschise unde intra in contact cu tratamentul realizat. 

Alphaban Super a fost testat atat pe teren, cat si in conditii de laborator pe o gama mare de insecte taratoare si zburatoare. In testele de laborator au fost realizate aplicari asupra speciilor de insecte cele mai des intalnite, pe suprafete diferite de materiale. Rezultatele au aratat o rata totala de control asupra insectelor expuse direct insecticidului si o rata de succes dovedit la 14 zile de la tratament asupra insectelor care nu au fost expuse direct actiunii insecticidului.

Insecte combatute: insecte zburatoare si taratoare, inclusiv: plosnite de pat, purici, gandaci, muste, tantari, molii si viespi.

Insecte taratoare:

  • Tratament de preventie si de revenire: 25 ml insecticid/5 l apa

  • Tratamente de combatere: 50 ml insecticid/5 l de apa

Insecte zburatoare: 25 ml insecticid/5 l de apa

Daunatori vizati Dozaj (ml) Apa (litri)
Insecte taratoare 25 - 50 5
Insecte zburatoare 25 5

 

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.5000
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Pelgar
Tipuri Aplicare Pulverizare
Substanta Activa Insecticide Cipermetrin, Piperonilbutoxid, Tetrametrin
Concentratie Substanta Activa cipermetrin 14,5% w/w, tetrametrin 4,5% w/w și piperonil butoxid 19,3%
Concentratie de utilizare sub 1%
Combate activitatea Furnicilor, Gandacilor, Moliilor, Mustelor, Paianjenilor, Pestisorului de argint, Plosnitelor, Puricilor, Tantarilor, Viespilor
Modalitate de ambalare 500 ml
Tip stare Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.