Insecticid Cytrol Forte 40 WP

Disponibilitate: Stoc terminat

36,41 RON
Pretul contine TVA
Cytrol Forte 40 WP este insecticid produs de Pelgar, UK, cu efect soc foarte puternic si sub forma de pulbere umectabila ce contine piretroid-ul sintetica cipermetrin in concentratie de 400 g per kg si oferta un efect foarte puternic de flush-out si soc.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Contine: Cipermethrin 40.0% w/w (400 g/kg)
Daunatori: insecte taratoare (gandaci bucatarie, purici, plosnite, capuse, etc.) si insecte zburatoare (tantari, muste, etc.)
Aplicarea: Pompe de spate / joasa presiune.
Rata de aplicare: 1 plic de 30 g pentru 15 litri de apa in cazul infestarii reduse sau de mentenanta. 1 litru de solutie preparata acopera 25 mp.
Se recomanda dublarea dozei pentru infestari masive.

Cytrol Forte 40 WP este insecticid produs de Pelgar, UK, cu efect soc foarte puternic si sub forma de pulbere umectabila ce contine piretroid-ul sintetica cipermetrin in concentratie de 400 g per kg si oferta un efect foarte puternic de flush-out si soc.

Formularea asigura controlul extrem de bun pe suprafete dificile unde efect rezidual de lunga durata este necesar.

Chiar daca formularea este foarte puternice si remanenta este indelungata insecticidul Cytrol Forte 40 WP nu pateaza suprafetele tratate cum fac alte insecticide cu aceasta forma.

Pulberile umectabile ( WP ) sunt formulari care asigurata efect rezidual extraordinar. Incredientul activ este amestecat sau absorbit de suprafata aplicata (depinzand daca activul este lichid sau solid la temperatura ambientala). Agentii disperanti si de suprafata sunt adaugati in asa fel incat formularea poate sa fie diluata sau dispersata in apa pentru fiecare aplicare.

Acest tip de insecticid, WP, este utilizat in special pentru tratamentele unde suprafata este foarte absorbanta precum caramizi sau unele tipuri de lemn. Dupa aplicare, substanta activa, cipermetrin, ramane pe suprafata ca o pulbere microscopica si care are activitate indelungata impotriva insectelor care trec pe acolo.

Ambalajele disponibile: plicuri de 10, 20 si 30 g.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.0200
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Pelgar
Tipuri Aplicare Aplicare directa, ULV - LV
Substanta Activa Insecticide Cipermetrin
Concentratie Substanta Activa 400 g / kg
Concentratie de utilizare sub 1%
Combate activitatea Capuselor, Cariilor de lemn, Furnicilor, Gandacilor, Gargarite, Mustelor, Paianjenilor, Plosnitelor, Puricilor, Viespilor
Tip stare Pulbere 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.