In perioada
30 nov - 2 dec, echipa Botanistii este in concediu.

Program de sărbători!

În perioada 30 noiembrie - 2 decembrie, petrecem împreună cu familia sărbătoarea națională de 1 decembrie și Sfântul Andrei. Magazinul nostru va fi închis, dar veți putea plasa cu încredere comenzi în toată această perioadă. Comenzile le vom procesa și ex- pedia începând cu 5 decembrie.

Program sărbători!

Pe 23 august incepe dezinsectia pe domeniul public si privat al orasului

În perioada 23 august – 10 septembrie, în întreg oraşul, atât pe domeniul public, cât şi pe cel privat, se va desfăşura acţiunea de dezinsecţie. Acelaşi lucru va fi făcut şi în unităţilor de învăţământ (grădiniţe, şcoli, licee, colegii). Primăria Municipiului Braşov execută operaţiunea de dezinsecţie pe domeniul public şi privat al municipiului Braşov, în baza contractului nr. 353/2005, de delegare a gestiunii serviciilor menţionate anterior, contract încheiat între Consiliul Local al Municipiului Braşov în calitate de concedent şi S.C. CORAL Impex S.R.L. Ploieşti în calitate de concesionar. Operaţiunea de dezinsecţie se face cu substanţe de combatere avizate de Ministerul Sănătăţii şi Familiei pentru profilaxia sanitar-umană.
Substanţele folosite pentru acţiunea de dezinsecţie nu sunt dăunătoare oamenilor, animalelor, peştilor, nu lasă reziduuri şi sunt exceptate de la cerinţele de toleranţă pentru reziduuri pesticide.
Cetăţenii cu gospodării individuale, agenţii economici, instituţiile publice şi asociaţiile de proprietari au obligaţia de a efectua dezinsecţia pe suprafeţele pe care le deţin, concomitent cu acţiunile desfăşurate pe domeniul public şi privat, urmând ca după finalizarea perioadei, să prezinte documentele justificative efectuării activităţilor menţionate, organelor de control abilitate. 
Neexecutarea acestei activităţi de către persoanele fizice sau juridice, atrage după sine sancţionarea acestora cu amenzi contravenţionale cuprinse între 500 - 1.000 lei pentru persoane fizice şi între 1.000- 2.000 lei pentru persoane juridice.