Outpet, repelent caini si pisici

Disponibilitate: Stoc terminat

67,88 RON
Pretul contine TVA
Repelenti pentru caini si pisici

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Caracteristici
Aceasta solutie de respingere gata de utilizare sub forma de microcapsule a fost studiata in special pentru a dezobisnui cainii si pisicile sa murdareasca locurile publice precum intrarile în magazine si localuri publice, garduri, ziduri, gradini, plante alei, etc.

Tehnica exclusiva a MICROCAPSULARII prelungeste efectul în mod vizibil.


Componentele active insuportabile pentru caini si pisici, nu sunt neplacute in general pentru oameni.

Daca se utilizeaza în mod corect, este inofensiv pentru oameni, animale, plante si nu este periculos pentru mediu.

Aplicaţii
OUTPET se pulverizeaza din abundenta de la o distanta de circa 25/30 de cm pe suprafata externa de tratat dupa o agitare energica a flaconului.

Este bine sa se faca inainte un test pe o bucata mica a suprafetei de tratat, tinand cont ca unele materiale pot ramane patate.

In caz de ploaie sau spalare a suprafetei cu apa, actiunea de respingere este atenuata si ar trebui repetat tratamentul.

În conditii de mediu favorabile, repetati aplicarea saptaminal pina la obtinerea efectului dorit.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) N/A
Producator Colkim
Combate activitatea Cainilor, Pisicilor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.