Erbicid Clinic 360 SL

Disponibilitate: Stoc terminat

7,63 RON
Pretul contine TVA

"Retras de la data de 22.08.2016, conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 1313/2016 al Comisiei, în ceea ce priveşte condiţiile de aprobare a substanţei active glifosat .Pentru stocurile existente pe teritoriul Romaniei se acorda, din momentul retragerii omologarii, 6 luni pentru comercializare si distribuire si 12 luni pentru depozitare si utilizare."


CLINIC 360 SL este un erbicid total cu acţiune sistemică. Este absorbit prin frunze şi translocat în întreaga plantă, inclusiv în rădăcini.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

PROPRIETĂŢI FIZICO-CHIMICE CLINIC 360 SL se prezintă sub formă de lichid limpede, de culoare galben pal, fără miros, ce conţine 360 g/l glifosat acid din sare de izopropilamină.

MOD DE ACŢIUNECLINIC 360 SL este un erbicid total cu acţiune sistemică. Este absorbit prin frunze şi translocat intreaga plantă, inclusiv în rădăcini.

CLINIC 360 SL nu se va aplica pe timp de vânt deoarece soluţia poate ajunge pe culturile învecinate sau pe plantele de cultură şi produce distrugerea acestora. Nu amestecaţi, păstraţi sau aplicaţi produsul în containere galvanizate sau oţel. Nu lăsaţi solutia în rezervor pentru o perioadă lungă de timp şi asiguraţi-vă că rezervorul este prevăzut cu agitator. După aplicarea tratamentului trebuie să treacă o perioadă de minimum 6 ore (preferabil 24 de ore) fără precipitaţii sau irigaţii. Nu aplicaţi produsul pe buruieni care au intrat într-un proces de uscare fiziologică sau când sunt condiţii de secetă, temperaturi ridicate, terenuri inundate, deoarece se obţine o eficacitate slabă a tratamentului. Pentru combaterea buruienilor monocotiledonate şi dicotiledonate anuale, acestea trebuie sa aibă cca 5 cm sau 2 frunze adevărate bine dezvoltate.

Buruienile monocotiledonate perene trebuie să fie complet răsărite, cu frunze verzi, în perioada de creştere activă. Buruienile dicotiledonate perene sunt mai suscepti-bile dacă tratamentul se aplică când acestea sunt în stadiul de creştere activă şi/sau aproape de stadiulde înflorire.

Aplicare pe mirişti: După recoltare, se eliberează terenul de resturi vegetale, iar când buruienile au ajuns la înălţimea de 15–25 cm se va aplica tratamentul cu Clinic 360 SL. Cantitatea de soluţie recomandată la hectar este de100–200 L. Clinic 360 SL practic nu are remanenţă în sol, acesta pierzând activitatea erbicidă în cca 48 de ore de la aplicare în funcţie de capacitatea de absorbţie a solului.

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Livezi de mar pe rod Mono si dicotiledonate anuale Postemergent  3 l/ha (150 l apa)
Mono si dicotiledonate perene Postemergent 4 l/ha (150 l apa)
Miriste Mono si dicotiledonate anuale si perene Postemergent 3-4 l/ha (in functie de gradul de infestare si dominatia buruienilor)
Vita de vie Mono si dicotiledonate anuale in faza tanara Postemergent 3 l/ha
Mono si dicotiledonate anuale si perene Postemergent 4 l/ha
Terenuri fara destinatie agricola Mono si dicotiledonate anuale si perene - 3-5 l/ha (in functie de gradul de imburuienare)
Terasamente de cale ferata Mono si dicotiledonate anuale si perene - 3-4 l/ha (in functie de gradul de imburuienare)
Pepiniere silvice Mono si dicotiledonate anuale si perene - 3 l/ha (in 150 l apa)
Plantatii silvice Mono si dicotiledonate anuale si perene - 4 l/ha (in 150 l apa)

Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta Activa Erbicide Glifosat acid PMG
Concentratie Substanta Activa 360 g/l
Cultura mar, vita de vie
Dozaj 3 l/ha
Momentul aplicarii Postemergent
Buruieni combatute dicotiledonate anuale, dicotiledonate perene, monocotiledonate anuale, monocotiledonate perene
Tipuri Aplicare Pulverizare
Formulare SL - concentrat solubil
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Nufarm 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.