MosTrap, capcana muste

Disponibilitate: Stoc terminat

42,19 RON
Pretul contine TVA
Mostrap este o capcană din plastic foarte rezistentă la agentii atmosferici care are o formă de măr cu o intrare în formă de pâlnie pentru usurarea pătrunderii insectelor.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

MOSTRAP

Material: plastic rigid.

Dimensiuni: 140 x 180 mm.

Ţintă: muşte, ţânţari şi viespi.

Mostrap este o capcană din plastic foarte rezistentă la agenTii atmosferici. Ea are o formă de măr cu o intrare în formă de pâlnie pentru usurarea pătrunderii insectelor. Mustele si viespile sunt atrase în capcană de atractivul specific cu care se umple capcana ( se formează prin amestecul prafului cu apă). Operatiunea este simplificată de faptul că cele două jumătăti ale capcanei sunt colorate diferi (partea superioară transparentă permite verificarea controlului, si partea inferioară este galbenă si atrăgătoare). Solutia obtinută după diluare, are un miros atrăgător pentru insectele tintă. În cazul utilizării pentru prinderea viespilor, umpleti partea inferioară cu lichidul special pentru viespi.

POZITIONARE:
Mostrap trebuie pozitionată afară, la o înăltime de aproximativ 1,5 m pentru a putea fi verificată cu usurintă, întrun spatiu în care se formează curent, în apropierea crescătoriilor de animale, depozitelor de deseuri, industria alimentară, etc. .

PERIOADĂ DE MONITORIZARE:
Perioada caldă

FRECVENTA CONTROALELOR:
O data la sapte zile pentru a verifica prezenta apei si cantitatea de muste/viespi capturate. Substituiti atractivul atunci când capcana s-a umplut de insecte sau apa a secat sau dacă nu, o dată la două săptămâni.

Furnizor Ekommerce Italia

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 1.0000
Producator Italia
Tip capcana Cu atractant
Material Plastic
Combate activitatea Mustelor, Viespilor
Modalitate de ambalare 1 unitate 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.